Good morning !

Imorse vaknade jag mellan två snyggisar, Aleksander och Milan! Milan var jätteduktig när klockan ringde, sprang och klädde på sig, tog på sig skorna och stod färdig när klockan knappt var 06.00. Jag klev också upp och gjorde dom sällskap till dagis så att baby kunde cykla direkt från dagis till jobbet istället för att behöva gå hela vägen hem till oss och hämta cykeln och komma försent till jobbet. Och som om inte det är nog så verkar det som att Milan ska förflyttas till ett annat dagis ända bort till sätra, det går absolut inte om Aleks ska komma i tid till jobbet. Jag menar, han kommer redan försent till firman på cirka 10 minuter och då ligger dagis ändå på öster,vad kommer han inte göra om han ska behöva ta buss och tramsa hela vägen till sätra när bussarna inte ens går den tiden dessutom. Men vissa gör allt på sina egna villkor, det är så tråkigt! På något sätt ska vi iallafall ordna det!
Nu har jag suttit här hemma hos mami mitt andra hem och ringt en massa ärenden eftersom räkningarna vart förfärligt höga den här månaden hos familjen jankovski och nu har vi iallafall tack vare min envisa sida blivit av med en räkning på 500 kr! Och ytterligare en räkning på cirka 150 kr ska också tas bort eftersom vi inte tänker betala för något vi inte har fått. Nåja väntar på samtal från ekonomiavdelningen så får vi se vad dom har att säga. Imorgon ska jag på talangtävling på folkets hus, Brayans skola som ska uppträda. Så det ska bli kul. Strax ska jag iväg till gymmet och träna vi får se om emma är vaken lr inte annars får jag träna by myself!

It's raining love in this house !


FRIDAY THIRTEEN

Idag är det fredag den 13e, min älskling kommer hem idag, om några timmar rättare sagt och som jag har längtat efter honom! Att vakna upp bredvid honom, känna hans doft och hålla honom tätt intill mig, mmmmh det är livet <3 Ikväll blir det hämtmat och skräckis som står på schemat, ingen av oss ska behöva stå i köket och dona idag utan idag ska vi bara njuta och slappna av och njuta av varann. Bada ska vi göra också, med våra special badbomber/skumbomber som jag köpte på Lush i stockholm som kostade skortan för att bara vara en sketen liten badbomb. Men vi brukar unna oss mysiga bad med tända ljus och badbomber ibland för det förtjänar vi så det äre värt! Vattnet blir rosa av den senaste jag köpte, häftigt häftigt! ;) Hörs efter vithelgen då för bloggande lär det inte bli något av alls nej nej !! ;)

Syrran kom hem från New york idag föresten, så aviis !!!!


Ohyes!

Vaknade för en timma sen av ett fantastiskt sms och detta sms var INTE från älskling, så vem kan det ha varit av? dun dun dun dun... JOBBET!!! Min semesteransökan har beviljats och det innebär att jag och min fina älskling åker iväg på vår efterlängtade semester inom kort, fan så underbart!
Mallorca , Alcudia here we cooomeee !!!
Och imorgon kommer baby hem också och jag jobbar inte natt imorgon så hela dagen imorgon blir till att mysa, jag jobbar faktiskt inte natt en enda dag denna vecka. Vit helg blir det som älskling säger, inga telefoner besvaras! Eftersom han blir tokig på att min telefon låter 24/7 och inte låter oss få göra något i lugn och ro, hahaha! Idag ska jag iallafall följa med Emma när hon fixar sina lips, igår fick jag träffa Emmu min på jobbet, va verkligen kul att träffa henne och igår jobbade jag mitt 9 timmars pass, en vanlig dag för den arbetande en krävande dag för den icke arbetande som moi. Men nu är det gjort, cash is king !
BYE!

Tisdag

Imorse vaknade jag klockan 03.45, älsklingen skulle upp till firman och åkte iväg till stockholm för att jobba, så nu har han åkt och jag känner mig jättetom utan honom så nu är jag hemma i mitt andra hem hos min mami men ingen är hemma här heller så nu känner jag mig dubbeltom! Som plåster på såren kommer Brayan hem snart iallafall, my lovely boy som har blivit så stor!
Igår var jag och älskling på Fast and furious 5 på bio, den va skitbra!! Action hela tiden och verkligen över mina förväntningar. Efter bion såg vi en igelkott när vi skulle hem, mitt i stan, så söt söt söt jag ville bara hjälpa den vilsna stackaren men det fick jag inte.. haha :(
Imorgon blir det 9 timmars pass att jobba, det var längesen jag jobbade så, blir att lägga sig ofattbart tidigt för att komma upp i tid imorgon, men det fixar jag.
chao bella

. . .

Måndag idag och jag vaknde upp med jäkligt dålig hals, ont i svalget och känns som att jag är påväg att bli sjuk, fan fan fan! Funderar på om jag ändå ska ta mig til gymmet, nu har halsfanskapet förstört mina träningsplaner denna vecka om den fortsätter göra såhär ont, sur jag blir.. Älskling är och jobbar idag här i Gävle, jag är lycklig som får tillbringa en bonusdag med honom eftersom han egentligen skulle åkt till stockholm och jobba hela den här veckan!
Har inget mer att skriva än att jag älskar min husband och min familj och nu ska jag till sängen och läsa Elsas värld. Love it !! Chao !  v

Helg helg helg !


Idag är det fredag, ska strax ner på stan och posta lite viktiga brev, får hålla tummarna på att dom inte dröjer allt för länge med mitt ärende, Sverige är ju så jäkla långsamt när det kommer till beslut och pengar, så mycket har dom men dom vill så gärna hålla så mycket pengar dom kan tillbaks.. Sveriges rättsystem och svenskar överlag är rätt snåla antar att det ligger i blodet på dom.. hahaha!
Anyway, hela helgen kommer bli en myshelg innan älskling åker på jobb igen som vanligt, börjar lessna på att han åker ifrån mig men vad ska man göra, bara att kämpa och bita ihop för snart får jag och han vårat vila ihop bland stränder och värme, det ska bli så underbart! v chao

Happy day!

Tjena mors, imorse vaknade jag klockan 06.20 av väckarklockan, baby låg fortfarande och sov trots att signalen verkligen skärde i öronen men jag antar att han är van, nåja! Eftersom älskling numera har blivit så morgontröttis så var det jag som idag igen fick väcka både honom och Milan till liv men Milan var det iallafall lättare att väcka, och det brukar vara tvärtom. Tror aldrig jag har sett en så morgontrött fis förut som milan, " jag ska bara vila en liten stund " säger han o smiter tillbaks till sängen när det är dagisdax, haha lilla plutten då! <3

Om det inte vore för att jag ska iväg till gymmet & jobba idag så skulle jag stannat hemma med Milan men idag gick det inte för planerna krockade! Ikväll jobbar jag till 19.00 känns skönt att få jobba vardagar för en gångs skull det var länge sen sist nu, har blivit så van med mina obekväma arbetstider annars.
Imorgon fredag blir det fredagsmys för hela slanten, jag och älskling ska gå på bio och eventuellt äta ute, jag och Aleksander är lyckligast som har hittat varann, varje morgon när älskling åkt till jobbet vaknar jag alltid av ett fint sms av så mycket tacksamhet och lycka, jag älskar dig baby!  Tack alla ni som kan vara glada för vår skulle och inte avundas oss, att börja år 2011 med dig var min finaste önskan jag kunde få, jag minns vad jag önskade mig nyår kl 00.00 och haha tänk att det gick vägen <3 Vi är lyckliga ihop och det kan inte någon eller något ta ifrån oss. love you !!!!!!

RSS 2.0