DAMN

DAMN DAMN DAMN DAMN!!!!


VRF?!

0111

It is something about you..


såg...


Jonas bane från andra avenyn när ja va i stockholm i helgen, det var helgens överlevnadshöjdpunkt!!! Jag stod och väntade på ett 2 timmar försenat tåg iklädd Supertunna och iskalla tights och jag känner att jag håller på avlider av kylan, plötsligt ser jag någon som sjunker i sin dunjacka och döljer sitt vackra ansikte i luvan och upptäcker att det är min nästbästa (bästa är hamza) favvoboy från andra avenyn, jag stod och stirrade på honom som de 14 åriga flickorna beundrar kissie och han tittade tillbaka på mig, hahaha gosh vad jag kände mig som ett barn! Men jag ger ändå en ros till jonas som gjorde att jag glömde bort att det va - 24 grader ute, tack vare dig lever jag ( har dock åkt på en riktig förkylning) 




det är sjukt vad TV gör, när man ser dessa "kändisar" i verkligheten så förstår man att dom inte är mer än människor, bakom tv skärmen känns dom mäktigare, hähä! Jag såg även Bobby i sthlm, ni vet han frisören? Han gick förbi mig och HALALVIVO när vi anlände i centralen men han va inte lika snygg i verkligheten som på bild, jag förstår mig inte på hans trend med feta silikonläppar, han skulle vara mycket snyggare utan dom..

Stockholmsresan vart helt annan än tänkt, gjorde inget av det jag skulle göra men roligt va det ändå, livet är fullt av överaskningar! ;)



estocolmo aqui voy !

GAAAH jag har världens rethosta som försöker reta mig såpass mycket satt jag ska stanna hemma helgen lång men vet du din cp hosta? det kan du gerej fan på att jag inte tänker göra för detta är min ända lediga helg på länge därför ska jag bort till huvudstaden och fieesta asset av mig, wiho!!!

Måste dock ge vädret ett stor minus, man blir ju inte ens pepp på att gå ut, går ju inte längre att ha klänning på sej det är på tok för kallt och snöigt för det.. nåja, blir nog skoj ändå. Idag har jag förövrigt blivit klar med min religions hemtenta, en jäkla befrielse..! Sen har jag även blivit mobilterrad dagen lång, snälla låt mig vara ifred, hur svårt kan det vara att ta ett LÅT MIG VA?! hmf, människor som gör en på dåligt humör ska man ta avstånd ifrån, nåja nu ska jag somna till en dunderfilm, Godnatt! ; )



Vill även lägga till att jag skänker en tanke åt emma som åkt på magsjuka, stackarn! KRAMIS på dig!

wap wap wap

Emmas och mitt mission gick inte som trott idag, hm.


Imorgon har jag tandläkartid och innan det skola, måste sova så att jag kommer upp annars står csn där och knackar mig i ryggen,det vil jag icke!!

natti natt! :)




Fresh Fresh Fresh!!!

Jag har gjort om designen lite och ändrat färgerna här i bloggen,
de vart en jäkligt freshare stämning nu, eller hur? ;)
Jag borde gå o lägga mig nu..börjar väldigt tidigt imorgon men har dock bara 1 lektion så efter den kan jag hem och drääänka migi sömn, HÄHÄ!

Nej justja imorgon de kan ja inte heller för efter skolan ska jag möta upp Emma och vi ska gå & köpa hårfärg och färga håret,me like! Vi ska gå mot ljusare tider,sug på den ni!

Riktigt såhär ljus ska jag nog inte bli,
ska köra på slingor till att börja med!

sen får vi se vart vi stannar.



GODNATT FOLK!

Purple eyes


barca barca barca

WUHUHUHU HEJ BLOGEN, JAG VILL BARA SÄGA EN SAK: BARCELONA HERE I COME!
hähähähähä, huhuhuhuhu hihhihihi, mongo hajjpaaad som fan!
Den 11 mars åker vi, 19 mars är vi hemma i Sverige igen, 20
mars är ja förhoppningsvis on the studentkryssning!
Puss på det!!

Nu ska jag titta på en film som jag hyrde idag och bara njuuuuuuta

av att jag har sovmorgon imorgon, ibland är livet bara så bra, Yes yes ! :)

jag åt a happy meal idag, undra om de är de som gjort mitt humör så glaaatt, hähähäh !


It's getting late and i DO MIND!



Jag har panik inför studenten, känns som att jag har 123 uppgifter,tentor & prov att göra innan dess och väldigt mycket som jag dragit ut på/ struntat i att göra som biter mig i stjärten just nu ,panik! :( Idag blev jag iallafall klar med 1 och en halv inlämning. så nu har jag bara 121,5 skoluppgifter kvar att göra, känns de som iallafall.


Jag skulle lätt kunna anställa någon som gjorde mina läxor & skoluppgifter för pengar, muähä seriöst vill någon bli anställd? Ni får 150:- per tenta, 100:- per lättare uppgifter, mer än så kan ni inte få (ha lite förståelse över att jag jobbar på donken och inte är någon jurist med 25.000 kronor i lön)


Hahaha, nej nu ska sluta drömma och fortsätta plugga, mitt mål är att inte gå ut med några IG:n och det ska jag lätt klara av!!!



RSS 2.0