tjuren i buren

jahap då vart man tjuren i buren då, så tragiskt! Men men, nu ska jag tänka på annat och käka lite tårta , idag är det kalas här hemma, wiho! :D

En vän.

Hej bloggen, nu behövs du verkligen. Min lilla terapi när jag behöver skriva av mig!

Jag måste få berätta om en väldigt tråkig sak, jag är nämligen så himla besviken på en person just nu, jag e så tom på ord och aa jag fattar ingenting alls. En person som varit min vän i 5 år tid, en person som jag alltid pratat med när något gått snett för mig, en person som tröstat mig, funnits där för mig och uppmuntrat mig och fått mig på andra tankar när jag behövt honom precis som en riktig vän ska agera, har svikit mig grovt..

Då har dagen kommit då man blir ställd åt sidan för att personens partner på något sätt känner sig hotad av mig och vill att personen inte har kontakt med mig, finns inga som helst anledningar till att personen ska behöva känna det där hotet då jag och den här killen alltid varit vänner och inget annat (om man bortser från att vi brukade träffas och kramas när vi gick i femman och påstod att vi va tsm), äeeeh jag finner inga ord, jag må ha varit svag jag också ibland och brutit kontakten med vänner och placerat min partner i första hand, men jag antar att jag har lärt mig av mina misstag. För när partnern förvandlas til ett ex då letar man sig tillbaka till sina vänner, nej jag finner inga ord, känns bara så jävla irriterande och tröttsamt att man väljs bort på det sättet, tråkigt att kasta bort 5 år av vänskap, riktig vänskap..för aah jag vet inte, tom på ord som sagt!

Det är så himla trist att bara kasta bort vänskapen för jag har ställt upp så himla mycket den här människan och han likaså för mig,! Så tjejen du måste försöka acceptera vänskapen, känn inte hat, i have been there and done that, det är bara onödigt.

Chao!



Sen måste jag bara ge cred till Tessi som skrev några kloka ord till mitt tidigare inlägg kloka människa du har så rätt! :)

du kan inte välja..

Man styr inte över vem man blir kär i, man bara blir det.
Eller så låter man sig själv bli det trots att man vet precis
vad personen går för. Jag önskar att jag hade självkontroll
och kunde styra mina känslor lite bättre, så man slapp alla
bekymmer!

RSS 2.0