Hur kan man sakna något man aldrig haft?

För de kan man inteeeeeee!!!! :D

- JOHOOOOOO
- NÄÄÄHÄÄÄÄÄ
-JOHOOOOOO-
-NÄÄÄÄÄÄÄÄH'ÄÄÄÄ
- OK
-SOV
-OK





Pysslat om rummet lite...

Detaljer gör mycket, nu har rummet fått sig ett ansiktslyft, haha!




Bokstäver & stenen fick jag av min kära fru Doris i julklapp! :)



v v v / GODNATT

Hemma i Gävle igen!

Nu är jag hemma från Stockholm, det känns superskönt! Älskar mitt trygga place,borta bra hemma bäst! Kom hem för bara 3 timmar sedan & då började jag genast packa upp, sopa, damma & röjja runtomkring mig, blev precis klar. Jag monterade upp ett smyckeskrin som jag fick i julklapp & det vart superfresh! Innan såg det ut som ett bombnedslag där jag brukar stå & fixa mig varje morgon, nu ser det kliniskt rent ut! Vi får se hur länge det håller i sig, hahaha! :)

Numera ser det ut som ett smycketräd iallafall.

Några av alla tusen örhängen.


Halsbandsträdet :)


Resultatet! :D







Ringar & Klockor



Navelpiercingar & hårsnoddar som alltid är på rymmen!




Eres tan lindo........! :)

Mwahahaha jag hittade 5 år gamla bilder på pappas dator bjuder på bilder från mina ljuvliga fjortisdagar.. hahahahhahaaaaaaaaaaa. Ganska kul faktiskt! Älskar & hitta gammalt shit, som tex min gamla dagbok jag skrev i för många år sen som jag hittade för ett tag sen, det märks att man utveckas i hjärnan.. haha! :)

Annars då, jag klarade de där jävla spelet som ja skrev om tidigare, sååå stolt!!! =D Sen finns de inte så mkt mer & skriva än att jag snart ska sova, e hemma hos papi i sthlm & imorgon tror ja de blir o träffa lite kompisar man inte träffat på ett tag. nu blire tivi sen sova, chaaooo & godnatt alla söta & mindre söta.





chao pecao !

Idag har jag tagit steget & provat göra inbakade på mig själv. Övning ger färdighet,där har vi två styckna på bilden, äntligen har håret växt ut på sidan där jag snaggade, sköööööööönt.Men det är fortfarande kort, blir svårare att göra inbakade då.. :( 
Snart ere Juuuuuuuuul, varför känns de inte i luften? hm.

Hay algo en ti.



Bloxorz

Jag är så arg, har suttit och spelat ett jävla hjärngympa spel som gått mig på nerverna! Har fastnat i level 9 och kommer inte längre.. Jag är sur att av 5 personer som jag har skickat detta till så har EN person klarat av det och jag är sur att den personen inte är JAG. Men jag är imponerad som fan att han klarade av de snacka om vinnarskalle!!!!

HAHAHAHA, JAG ÄR VÄRLDENS SÄMSTA FÖRLORARE HELT ENKELT!
Jag gillar inte när jag inte har lösningar på problem, det är bara det!




löv löv löv  !

<3 <3 <3

Love is all around us.


Nails !

Har suttit & fixat naglarna, kände att det var dags att göra det nu innan dom åker av pågrund av att jag inte haft nå nagellack på dom! Naglar blir så känsliga och tunna när man inte har något som stärker dom på. Testade lite fransk manikyr med glitter på, damn jag e grym..!! Iallafall så vart det rätt proffsigt på ena handen, den vänstra ska vi inte tala om, HAHA! Och fråga mig inte varför jag alltid biter på just ringfingernageln, dålig vana..

Men ohyäh det är ballar av stål på tv, vem kan min humor bättre än de programmet? LATER !









RSS 2.0