Sugen på socker!!



Bild från firandet av systeryster i helgen!!! =)

Bilderna till mitt muntliga nationella!




Birthday!

Syrran fyllde år i veckan och idag firade vi det med massor av gott trevligt trevligt! Grattis syster på din 22årsdag, älskar dig! Ikväll blir det bowling sen hem till bror där det säkerligen kommer att bankas fest banimej, ska bli trevligt, jag behöver verkligen ha lite kul! Kram!





Älskade brorsorna ! All kärlek till er!!

Headern och Kinamat!!!

Har suttit mer eller mindre hela Företagsekonomi lektionen och fifflat med bloggen nu får det vara nog med ändringar och jag blev rätt nöjd med headern, hihi :) Är på så sjukt dåligt humör idag av olika anledningar och pågrund av vissa människor (läs människa) men det ska nog inte få förstöra min dag, Jag vill ha kinamat, är så otroligt sugen på kyckling med jordnötssås och ris, MMMMmMMMmMM!!! (L) Ska få med mig viktor ner på stan nu så ska vi ner och käka o skolan är det Lax tror jag vi läste,usch. fyyfan. Ja vil ha kinaaa!! KINA KINA KINA power!! 



Hejdå :D

Sjukt förbannad!


Disapointed

Jag förväntade mig mer av dig men tack för att du visade mig den här sidan,
 det blev en nyttig läxa. Kan ändå inte låta bli att känna mig så himla besviken på dig
. Min fråga är bara WHY .. ?  Hur kan du..


Spanska! :)

Hallå :) Idag är jag tidigt i skolan, gick upp för första gången i år till spanskan och jag känner mig riktigt stolt, läraren tycker dock att jag fuskar eftersom att jag redan kan en massa men hallå, det kan väl inte jag rå för.! :S Aja, snart har vi en 3 timmars håltimmar och då ska jag hem och sova! :) Idag ska jag träffa systeryster efter skolan det ska bli mys!! Kram på er sålänge.

En häftig bild jag gjorde på paint för ett tag sen :)

Vardagsrummet



Inte riktigt klar än men såhär ser lite av vardagsrummet ut nu, nytt golv ska läggas och lite röriga grejer ska bort, snart blir dert jättefint ! :) Nu slutar vi skolan för dagen och vid 17:00 ska jag iväg och jobba om jag orkar, måste orka! hejdåå :)

När jag var liten ville jag bli författare! :)

När jag var yngre och gick i ungefär femman-sexan älskade jag att skriva texter,
 berättelser, dikter osv.  Mina lärare trodde att jag skulle bli författare och det trodde jag med,
 tja.. bloggare blev jag iallafall...!




Under helgen som var har vi äntligen flyttat, puh äntligen är det gjort och jag har fått ett mycket större rum och en egen del i lägenheten med egen toalett,ytterdörr, garderober och rum så jag gillar läget :) Daniel och jag har nu även blivit så nära grannar man kan bli, tja vi kan iallafall vinka till varann från våra balkonger! ^^ Helgens händelse var ändå Spindeln i Daniels rum , hahaha så fruktansvärt roligt var det så länge det varade! Daniels matcho stolthet försvann när en 1 cm stor spindel härjade på hans tak ovanför sängen vi låg på, läskigt va det tyckte jag och blev kallad för kerstin, daniel kan vara bra dum ibland men även väldigt rolig, i helgen var han bådadera, tjolaahoppsanhej nu ska jag fortsätta skriva på mitt Svenska tal för nationela.

En obehaglig sak jag fått veta är att jag har stalkers efter mig på bloggen, bdb och på lite andra sidor, usch, gillar inte sådant, funderar på att göra mig en ny privat blogg. hej sålänge!! :]

Tårar


Det var längesen ni var på besök
men ikväll kom ni tillbaka helt oinbjudna.
Varför kom ni?
jag som mådde så bra utan er.
Det gör ont i hjärtat och det värker,
snälla försvinn och kom aldrig tillbaka,
orkar inte med er.




Gamla minnen!

Igårkväll när jag höll på och tömde skåp och packade dom sista grejjerna inför flytten så hittade jag något väldigt uppskattat i ett gammalt och rörigt skåp, mitt i röran låg nämligen en gammal dagboks liknande bok som jag  hade skrivit i som 14 åring, hahaha! Så fruktansvärt kul att läsa vad som stod i den och ja, man märker verkligen att man har blivit äldre nu! :D Men ett gott skratt fick jag mig i allafall! :)De e så kul att hitta sånna gamla grejer och gamla kort osv, satte mig och skrev vidare i min "dagbok" igårnatt också de va ltie små skoj, skrev inte direkt om det senaste läppglanset eller så utan mer om känslor och sådant som man inte vill ut med här offentligt i bloggen - och det kändes skönt faktiskt, kanske ska börja skriva dagbok igen som man gjorde när man var yngre, haha skoj! Ännu mer skoj är det att hitta den några år senare och blicka tillbaka på gamla tider ^^ Hur som helst, på fredag börjar vi alltså att flytta! Har varit så otroligt mycket att städa och packa men vi är på god väg ! =) Just nu sitter jag på jobbet, går väl sissådär med ordrarna, är så fruktansvärt hungrig har nämligen bara ätit mig mätt på godis, usch ! Jag vill ha mat och jag vill träna, men orken finns inte längre.. jag som var så motiverad för ett tag sedan! :( 

Nu måste jag jobba vidare här innan jag får skäll här, Ha det fint ! :)

I'm a big big girl in a big big world is not a big big thing if you leave me..



Bio hela veckan!

Hallå därborta, tänkte slänga in ett litet inlägg lite snabbt innan jag for iväg på bio idag igen, wohoo de är bio hela veckan lång för mig känns det som snart kanske man tröttnar på att gå på bio? hahah, näedå. Men dessa förhandsvisningsbiljetter som man får kors och tvärs vore ju dumt om man inte utnyttjade dom. Idag  är det förhandsvisning av en shopoholics bekännelser och jag ska gå med cicci, iza skulle också med men de blir nog inte av att hon dyker upp tråkigt nog. Jag e orolig för din vännen, i´m going to stick a knife in that man if he isn´t "real" lovar dig!!




Nu måste ja strax kila, filmen vi va på igår btw va rolig och underhållande, kanske inte den bästa filmen ever men den dög gott & väl, gick med iza,micke och en daniel. (inte min). hade sålänge!

little B



BIldförklaring: My cutie little G B(rother) :)

Har precis slutat skolan för dagen, wohoo!! Ikväll blire nog bio. jag har biljetter till en förhandsvisning av filmen grand torino och ska nog dra med iza om hon nu kan! :) hejhej!

you and me

Today was a lovely day/night with you my love, all love to you daniel. im still a little vimsig in my head so im going to have some sleep now. natti natti

Natti inlägg ^^

God natt därute, allt bra? :) Med mig är det bara finemang, kom precis hem från Daniel vi hade de mys tsm och han lagade fläskfilé och klyftpotatis till oss, mmm så gott de va, tack för de hjärtat! Och självklart så återstod de bara o se på real madrid efter det..och real vann, tur det! Ingen vill nog sitta brevid en bitter Rm nörding om real torskar.. haha nerå!  =)

Snart är helgen över och skolan börjar, känner ångest för att allt i skolan inte är klart än men sen slog det mig att vi börjar praktiken på måndag så jag har inget att oroa mig för ännu, bara att sätta igång nu snarast! Denna helg har det inte blivit nå partajande inte, blev ändrade planer fär fulla muggar och det blev ändå hur bra som helst och tillbringades med en speciel person som betyder mycket för mig. Ännu en sak jag måste få skriva här, på måndag börjar jag jobba igen, Woho! Känns bra att bankkontot kan bli lite fetare nu, det tackar man för!

Nej nu ska jag kika på OC as usual, och till sist vill jag bara avsluta med o säga att du finns i mitt hjärta, idag imorgon och föralltid : ) KRAMIS!


RSS 2.0