MYSGRILLNING PÅ BALKONGEN :)




RESA

Jag & Baby behöver semester snart, vi ska åka till något varmt och skönt land där vi kan slappna av och njuta av varandra liggandes på en solstol i stranden med en iskall varsin drink i handen, sen är jag nöjd. Fin utsikt och en fin stad ska det vara också, ha bra shopping och mycket underhållning och seeeen är jag nöjd menade jag. :)

Jag vill åka till Grekland, har alltid velat åka dit men Aleks gillar inte greker så där sprack min dröm... Nädå skämt o sido vi får se vad som blir av, jag har redan börjat spara lite money iallafall. Makedonien vill baby åka till och de va faktiskt inte otippat, ja vill åka till Chile men inte kan jag de nä för de kostar skjortan. Inatt drömde jag att jag var i Chile faktiskt, att jag hittade fantastiskt snygga frägstarka adidas one pieces som bara kostade 350 kr bland shoppningen och jag blev som tokig och köpta en till mig och en till lillebror. Sen var det en kille som jobbade där bland shoppingen som jag frågade om jag kunde få ett glas vatten av eftersom han hade en kran vid sitt fik eller vad det nu var men eftersom, jag sa det på så lame spanska så förstod han att jag var turist och sa på svenska: "12 kronor tack" då vände jag ryggen och sa, "GLÖM DET!" Hahaha..!  Sen att jag va ute på något disco och alla sliskiga idioter förstod inte när jag sa att dom skulle hålla sig borta, sen fick jag frispel och skrek  FÖRSTÅR NU INTE VAD STIIICK BETYDER, JAG HAR POJKVÄN!!!!!!! fast på spanska, hahaha! Drömmar är så konstiga ibland, jag hatar verkligen onepiece trenden tycker den är så löjlig och den ser ut som en förstorad sparkdräkt som egentligen är för spädbarn men kanske just för att Brayan tjatat om att han vill ha en nu i flera månader som jag drömde om den, nåja.. Den Adidas onepiece dräkten u drömmen var riktigt snygg iallafall. skulle jag lätt ha köpt om den existerade!
Nog om drömmar, inom en månad ska vi ha kommit överens om något ställe vi ska åka till iallafall!
Blir det Spanien kretsarna kommer älskling klara sig galant iallafall, igår gjorde vi glosor åt varann på varandras språk och vi båda har förtur redan, idag ska vi fortsätta plugga glosor efter baby slutat jobbet, haha!!! v v v

Älskar dig föralltid !

Ord kan inte beskriva mina känslor för dig,
du är en del av mig och mitt liv,
min själsfrände min framtid. v




Te amo para siempre!


Galen

Jag orkar inte mer snart, vill bara packa mina väskor och åka till något varmt ställe och få sjunka ner i en solstol i ett par veckor, har fan tusen saker att ansvara för känns det som, aaaaaaaaaaaaaaaaah, ge mig semester från allt utom kärleken. hej.

Today

Ikväll blir det bio och grillning av burgers med älskling, vi tar helg i förväg för vi e bättre än alla andra. :) v v v
Bjuder på den här bilden, haha!

Möten möten

Idag har jag varit på ett möte och snart ska jag iväg på ett till, sen ska jag och älskling laga mat ihop och mysa, imorgon ska vi på bio! :D v v v
Världens sötaste Joshua <3

Morning morning !

Tänka sig att jag vaknde kl 09.00 imorse. imponerar mig själv lite känner jag! Idag ska jag iväg till komvux, älskling hänger på och gör mig sällskap eftersom det tydligen inte vart nå jobb idag för hans del och det är bara bra för mig då hinner vi umgås och mysa lite innan lilla Milan kommer hem från dagis också, livet är underbart !!! :) :) :)

Idag ska jag till komvux för att söka in & plugga lite ämnen efter sommaren sen nästa år börjar allvaret påriktigt kan jag tänka mig, om jag kommer in på första.. usch så nervöst. Håller på o pluggar lite inför högskoelprovet också, började igår att öppna boken och känner mig duktig som hittils haft rätt på alla uppgifter jag hunnit med!!!
Jag och älskling har börjat sätta oss vid pianot ihop också, det är verkligen kul att spela man blir så avslappnad. Älskling som är bäst på att spela lär mig. Världens bästa pianolärare med litet tålamod är han. ;) v hahaha..
Nu är det dags och börja fixa i ordning sig själv, snart ska jag möta min baby i stan! :)


RSS 2.0