hihi





det måste vara himmelriket!


Nu har det kommit ut en ny gratissida där man samlar poäng genom att besöka hemsidor, göra erbjudanden och värva vänner. Poängen byter man in mot pengar som dom sedan sätter in i ens konto! Haha sjukt va? Men de är sjukt bra också..
Skillnaden på den här sidan och exempelvis gratismakeup är att här får man riktiga pengar istället för presentkort. Tycker det är skitbra ni borde också bli medlem för det är jag nu! =) BLI MEDLEM HÄR ->  http://pengargratis.se/?r=1333 Och du får 5:- att börja med! Lycka till :D

vad är det vi egentligen ser?


Tara reid är Vacker och har hur fin hy som helst!
Det är vad vi tror att hon har men är det verkligen så?



Nej fy vilken besvikelse att dom retucherar om bilder på kändisar så mycket och även i filmer
där vi tror att alla är superfina med superfin hy men så är det icke titta bara själva,,
Jag tycker hon ser flottig och klibbig ut och är inte alls den bild vi alla fått av henne tidigare,
vi lurar oss själva när vi tror att alla kändisar/modeller ser perfekta ut för de gör dom inte..


Matte B

Idag hade vi Matte B i skolan där jag verkligen ligger efter. Det  var min andra lektion jag varit på av fem möjliga så idag fick jag inget mindre än en chock när jag verkligen inte fattade nånting alls av de vi höll på med. Eller okej jag har aldrig varit ett mattegeni så att det kom som en chock var lite väl att ta i men iallafall.. Jag försökte verkligen fatta nåt överhuvudtaget till en början men sen gav jag upp och satte mig vid datorn och surfa runt. Då blev vår mattelärare pissed off på mig för att jag redan ligger efter och inte visar intresse av att lära mej. Men hur lätt är det när dom har kommit så långt och jag missat sammanlagt nio timmar matte (en lektion är tre timmar) och hoppar in mitt i allt.. Aja jag funderade på att skita i matte B och inte läsa den kursen, kanske att jag läser den i trean men fick ändå dåligt samvete. Jag bryr mig om skolan och mina betyg och vill att det ska gå bra för mig men när det blir för jobbigt orkar jag inte mer. Har redan alldeles för mycket att göra i skolan och att bara försöka fokusera på matten går inte nu så därför tänkte ja lägga de åt sidan och hade nästan bestämt mig för det.

Nu har jag suttit vid msn lite och pratat med abbe som faktiskt är guldvärd!  Han vart häpnad när ja sa att jag skulle hoppa av och lyckades övertala mig till att inte göra det faktiskt..  Han är mitt lilla mattegeni som läst till jag vet inte hur många steg och jag måste faktiskt säga att jag vart förvånad över hans kunskaper i början.. haha sry  för mina tidigare fördommar om dina kunskaper dude!

Anyway så sitter han och hjälper mig på msn att förstå och han lyckas nog snart att få in de i min allt för tröga hjärna!
See ya allihop ska återgå till msnpluggandet!

Tack för att du pushar mig & hjälper mig Abbe du är en ängel! :)



Lil' wayne - something you forgot


så bra låt ..!

trötter

samhällskunskapen idag är otroligt seg och jag har varit nära på att somna några gånger nu men försöker att
hålla ögonen öppna. Min magont is killing me och jag vill hem till sängen och lägga mig och kolla på andra avenyn.
Det får bli om två timmar när vi slutar och Doris ja vill ha min mobil jag saknar den!
Men iallafall så tänker ja lägga upp lite alla möjliga bilder nu eftersom datanissan(de är en tjej) tänker formatera om min dator snart och alla bilder fick inte plats i skivor.. ja hade köpt en skiva med cirka 4gig som visar sig vara tom med 0 minne.. kuljul ! aja.  lägger in lite bilder från sommaren som inte är så roliga but still . ..







































ANDRA AVENYN är tillbaka!

Jag har missat nått'....
andra avenyn har ju tamefan börjat igen och jag missade det igår.. måste bara tillägga att jag inte hade en aning av det här och det måste bero på dåligt med info av media! Inte för att jag kollar på svt jätteofta men ändå.. aja :) Tur att man kan se alla veckans avsnitt på webtv, då har jag nått att roa mig med ikväll! =)

Sitter förövrigt i skolan nu och har snart lunch, hade prov i rättskunskap för nån timme sen i de gick faktiskt hyfsat bra så nu är den saken avklarad, känns skönt! Idag slutar jag klockan fyra och det känns mindre skönt men vi har samhällskunskap B efter lunch fram till fyra så skönt är det att det inte är en jättejobbig lektion.

Å nu är de nån som sitter o lyssnar på dj ironic på tvn i uppehållsrummet.. veet inte vad låten heter men den är såå braaa! Börja tänka på helgen som var, blää för de här..ja vill ha helg igen!!

Ny lur,nytt inlägg!

Hej bloggen...

Jag skriver nästan aldrig här längre och det är för att jag knappt sitter vid datorn nuförtin.. Men de gör inget jag har faktiskt klarat mig finemang utan bloggen.. Sitter just nu och har företagsekonomi B, ett ämne som börjar bekymra mig väldigt mkt nu med tanke på att jag faktiskt tycker det är skitsvårt och dessutom är läraren säämst på att förklara. Han står typ och mummlar för sig själv vid tavlan och förväntar sig att alla ska förstå...Och det är inte många som gör det för cirka 8/10 sitter och fifflar på datorerna.. aja nu kom han just förbi och hjälpte mig så nu hajar jag en del iaf!



Nog om det, igår var jag & Doris ner på stan och shoppade kläder! De va ganska skoj, vi yra omkring på stan i sex timmar och gick in i nästan varenda butik.. till och med till lusthuset gick vi! haha.. Vi köpte bunnyears och nån till söt sak som vi ska ha på halloween kom vi fram till men det återstår att se vid vilket tillfälle vi ska ha på oss de.. hihi!
Vi tog oss även en tripp upp till the phone house eftersom doris skulle hämta ut sin telefon som var på lagning men inte fan va den klar.. men hur som helst så har jag hittat min lur där som jag ska köpa nästa vecka, shabnam bli inte sur nu men jag ska köpa en Samsung U600.. :) Du köpte den först så yes det är jag som är härmapan! haha..

Vi slutar den här lektionen om två timmar då ska jag ringa min apa så ska vi til willys och länsa alla hyllor med hårfärg eftersom igår inträffade en liten incicdent då ja råkade tappa bort påsen med hårfärgen som jag hade köpt.. ja jag vet att jag är sjuk för hur fan lyckas man? Är man i mina skor så lyckas man faktsikt med det värsta och fråga inte hur! Vissa saker försvinner spårlöst det får man leva med.. haha! 

Nu ska jag dryga lite med Viktor, det är skitkul att knäppa av hans dator när han är mitt uppe i nått för då blir han skitsur :D (no-life stämplad)

planerat är inte alltid bäst!

hellu!

 va konstigt det känns att inte ha suttit vid datorn överhuvudtaget sen i torsdags.. :P Aja jag har gjort annat och min helg har varit bra utan nån dator ändå. Helgen vart inte alls som den var planerad för en vecka sen, skulle ju gå på Insparken och kolla när ken ring uppträde men så blev det inte av egna skäl , jag kände inte för det och hade en väldigt trevlig kväll ändå med en speciel person. Jag hade ju köpt biljett också i förväg men dom sålde vi för 50 spänn till några andra som verkligen ville dit.. hehe jaja nu ska jag lägga mig jag håller på att somnar sittandes.

Natti natti!

Att dömma folk!

Jag skäms faktiskt.. för att jag också var en av dom som dömde våran FEK lärare som faktiskt inte alls var så dum av sej.. lite gubbig av sej dock men inte elak! :) Haha jaja så det kan vara att dömma någon efter utsénde och röst eller vad det nu var vi dömde honom på. Jo juste.. det var när han första dagen sa att hans lektioner skulle bli dom svåraste och värsta, nåtti den stilen iaf!... haha aja!

Efter skolan ska jag gå till jobbet, viktor ska följa med eftersom han också vill börja :) Nu får du tamefan vara duktig också viktor så jag kan få rektyteringspengar för det! hahaha :D

Okej riktigt såhär kul är det ju inte att jobba som telefonförsäljare!



Första företagsekonomi B lektionen!

Hej på er alla söta!

Nu sitter vi på företagsekonomi B med en ny lärare som vi har fått och enligt rykterna som går så har vi hört att han är jättesträng och tjurig och allmänt tråkig.. Sen skolan börjat så har vi haft Företagsekonomi B två gånger men både jag och iza har varit sjuka vid dom tillf'ällena så detta är våran första gång. Till det har vi förberett oss med en massa godis och cocacola ;) ganska onyttigt ja vet.. men jag har faktiskt ett äpple på sidan av! ;D Jag menar en tre timmars lektion med en inte så gullig lärare är ju inte det söötaste!

Ja ja nu har han iaf börjat babbla en massa konstiga ekonomiska ord som ja inte förstår sådär jättemkt av men jag kan faktiskt säga att han har fått hela klassen och skratta en gång hittils.. yääy han kanske inte va så surig av sej ändå!


Hej bloggen ...

Hej bloggen och alla som läser den! Nu var det ganska längesen sist jag skrev.. orken har inte funnits där och det finns den faktiskt inte nu heller men jag tycker det var på tiden att jag kunde skriva nått ändå... Just nu är jag på biblioteket och ska låna med mej lite faktaböcker som jag behöver till ett arbete som ska göras och snart så ska jag möta upp syrran på stan under hennes lunchrast. Jag är ganska förkyld men jag överlever och ska efter att jag vart med syrran gå till jobbet och jobba några timmar.. det behövs för ja har inte jobbat på länge!

Inget specielt har väl hänt under tiden då jag inte skrivit eller mja de har det faktiskt gjort men inget jag vill nämna här. :P
Ska försöka uppdatera lite oftare


´zzz

Inatt var en sjuk natt med lite sömn. Inte sjuk på ett dåligt sätt men bara lite udda.. haha! :D
Åh ja e så trött så ja vet inte ens va ja babblar om så sussa sött ja skriver sen!

fortfarande sjuk..

Näe nu får jag snart nå fel.. jag är fortfarande sjuk och idag låter jag som en gammal tant med skrynklig och skakig röst!
Har inte gått till skolan idag vilket jag egentligen skulle behöva med tanke på vilka viktiga lektioner jag missar..men ja får väl dubbelt så mycket o göra nästa vecka istället, det får jag ta!
Men jag kan ju heller inte låta bli och nämna hur jävla skönt det var att somna om igen.. oavsett om halsen tog död på mig så övervann den inte den sköna känslan av att få somna om och vakna fyra timmar senare! :D



Haha jaja, ikväll ska jag på förhandsvisning av filmen patrik 1,5 med syrran, ska bli skojjigt! :)
Nu så ska jag iallafall hoppa in i duschen och sen cykla iväg och köpa hårfärg så jag får det gjort nångång!

onti

usch ja har faktiskt jätteont i halsen och de vägrar försvinna.. mina förbannade fishermans  vägrar hjälpa mig att få bort min halsont! :( Jag vaknade för cirka en timma sen efter att ha sovit middag i två timmar ungefär, känner mig som ett barn igen! Tror jag ska pallra mig iväg och sola solarium i brist på annat. Jo föresten om man får klaga lite mer så har jag världens träningsverk sen igår, vi körde ett spinnig+ styrka pass i 75 minuter på korpen..gissa om min kropp gör ont idag.. : |

Imorgon fyller min kära storebror hela 25 år! Du börjar bli gammal nu dude nedå ja skämta ska inte skrämma dig  ;D.. Men fyfan va fort tiden går :| Skrämmande! Efter skolan imorgon ska jag ner och leta en present, slutar efter lunch imorgon så det kommer bli asskönt! Får se till att komma upp till skolan bara!


sick

FAN DÅ!

Nu har jag blivit sjuk :(
 
känns som det ialalfall..

ice ice baby


Sen klockan halv elva imorse har vi suttit och haft rättskunskap och samhällskunskap i skolans iskallaste klassrum..
Nu har jag tjuvat Viktors tröja och blivit en aning varmare ;D Vi slutar om ungefär 1,5 timme och  nån timme efter det ska jag iväg till friskis och träna med syrran! =) Längesen nu jag är verkligen inte i form..!
 
                                                

RSS 2.0