FÖR ATTDETBLIR ALDRIG SOM MAN TÄNKT SIG

Sommaren e kort, Anitas kjol likaså"...

Namen tjena people jag sitter och lyssnar på nrj radio och har äntligen börjat fatta att sommaren fan e här nu! Men liksom gud va kul.. haha, bara två veckor kvar av skolan också och sen börjar sommarlovet, jag längtar :D Men något som inte är lika kul är att Shabnam flyttar till Uppsala efter sommaren :'( Och dessutom är hon borta hela sommaren så kommer knappt se skymten av henne men jag har iallafall lovat att jag ska komma till henne minst en gång i veckan och sen finns det ju också något som heter telefon! =)

Tänkte slänga upp lite bilder på mej och den apan som vi tog när jag var sjuk och hade feber, det ser inte ut som att jag har feber alls men det är kanske för att jag vägrade inse att jag var sjuk och då går det liksom  att bli bra på bild! :'D haha ojdå va säger jag, självfötroendet på topp.. 8-)  men det är ju bra.

Ska sätta mig och sola i balkongen med lillebrorsan nu, ciao!

image411

Alla behöver väl en liten dos av max ? det behöver jag & Shabnam iaf! höhö :D

image414

image415

Och lite av - what about brian! ;D

 image417

Och så lite egobilder behövs alltid!

image412 



Men det viktigaste av vad vi behöver är  ....



 
VARANDRA!  <3

image413
SOMMAREN 2008 

          
           OCH


SOMMAREN 2007

image419


Någon förändring? :]


Jag kom på en sak nu när jag tänkte på hur fort ett år har gått, minns förra sommaren som om den var igår och varje sommar blir olika för mig och aldrig som man kunnat tänka sig att den skulle bli om man hade tänkt fram ett år och när jag tänker efter hur mycket jag har gåttt igenom och ändå står på egna ben idag så är jag så himla stark! Hur många gånger jag har trott att jag ska falla ihop och sluta att orka så har jag ändå fortsatt och står på den plats jag är idag, det är så himla synd att saker aldrig blir som man tänkt sig men för det ska man inte sluta fortsätta att leva och kämpa för det är det som jag gör varje dag, jag vet inte vart jag får min styrka ifrån men jag har iallfall lärt mig att den enda människa man ska lita på är sig själv och bara sig själv och ingen annan. Ibland tar man en människa förgivet men sen visar det sig att man inte alls kände den personen som man trodde. Så om du kan lite på någon så är det dig själv du kan lita på.

 / Anita




GODAG!

Godagens!

Jag sitter i skolan som jag har gjort sen klockan nio imorse, det var nästan så att jag försov mig imorse eftersom jag stängde av väckarklockan, jag vaknade tjugo i nio men eftersom jag sket för första gången i att sminka mej så kom jag i tid, haha! Jag hade ingen feber när jag vaknande men har ändå kallsvettas hela dagen men nu är det ialafall lite bättre. Har blivit klar med en engelska recension idag och mer än så har jag inte hunnit eftersom det kändes som att jag skulle svimma när jag satt i dom obekväma trästolarna i matsalen och skrev när det kanske var 40 plusgrader (kändes det som) där, så nu sitter jag Iza och Cicci i "underhållsrummet " i dom supersköna fotöljerna och kikar på våra värsta år och här är det kallt och skönt! Ska skriva om en energikälla snart och skicka in det så att jag kan bli klar med det, det är ju ganska lätt eftersom jag minns ganska mycket om alla energikällor sen högstadiet. aja idag är det fredag får se vad jag ska göra denna dag men nu ska jag iallafall blunda en stund, hehe. Hejdow sötbollar!

You gotta be kidding me!

you gotta be kidding me!

Det här måste ju vara ett jävla skämt, jag är sjuk IGEN..vaknade imorse med en jävlans feber och ont i huvet...
Hela rummet kändes som en bastu och hjärtat dunkade dubbelt så snabbt än i vanliga fall. Jag har hört att man inte kan bli sjuk gång på gång men det verkar inte stämma för jag har kallsvettas hela dagen. Det var så jäkla varmt här hemma så att jag gick ut (ner till ica) för att få frisk luft och det var hur skönt som helst och vad händer sen? Jo jag börjar frysa ihjäl så att jag lindar in mej i en filt och kollar på tv och efter kanske 5 minuter så är det hur varmt som helst igen.. fyfan va irriterande.. har tagit en massa ipren och alvedon också å hoppas att febern & huvudvärken försvinner för jag vill verkligen inte vara sjuuuuuuuk! :( Mådde så dåligt att jag nästan började gråta imorse för att jag var så trött men inte kunde somna om.. aja jävla skit, jag tycker synd om mig själv.. =/

Håller på & svettas ihjäl just nu så ska ta en kall dusch, cya!

image410

kilar

Killar kan vara bra dumma i bollen ibland...

som du va idag utan att du ens märkte det

Detta kanske gäller vissa tjejer också men när det gäller att säga fel saker vid fel tillfällen eller säga nån dum kommentar som man reagerar över och dom inte gör det, är många killar väldigt bra på, det är dock inte en god egenskap! Alltså ibland undrar man vad det är som försigår i deras huvuden. Jag menar man borde väl vet vad normalt folk blir sura över och inte, nu när jag ändå höll på skriva om det här eftersom jag reagerade på det idag så kan jag passa på att berätta att jag och Iza satt o snacka om de här med att vissa killar säger så korkade saker som gör tjejen ledsen/arg utan att dom tänker på att dom gör det. Iza berättade om en tjej som vart tsm med sin kille ett tag och hittade en mapp full med en massa bilder på andra tjejer i underkläder (?) eller vad det var och när hon hittade den vart hon såklart ledsen och frågade vad de var och då så visade han henne och tyckte att det var nemas problemas att ha den och då sa hon "ja men då kan du ha kvar den så har du något att roa dig med " vad svarar ärthuvvet då? "aa" och va inte ett dugg ironisk.. jag säger bara dumass!

Hur dum får man bli liksom? Ser ens kille en annan tjej på stan eller på
tv som ser bra ut så är det helt okej för han att gapa om att hon är snygg och man som hans tjej ska acceptera sånt? Nä, aldrig...

men aja killar är killar liksom man måste lära upp dom för att dom ska förstå att vi faktiskt reagerar på sånt och blir sura! ..

image409




Aja, nu ska jag slå på en film och sova, natti!



gröna lund!

Gröna lund med skolan!

image408

Tänk att våran rektor är så pass snäll att han bjuder hela skolan på gröna lund! De ni! hehe, nedå men det är väl inte han som bjuder från egen ficka men iallafall,vi beöver bara stå för mat/ matsäck. Fy fan vad kul det ska bli en dag på grönan med Iza & viktor :D (och mikaela)
Fast feg som jag är så kommer jag inte våga åka dom "roliga" karusellerna fast kanske..vem vet. ;P Vi ska åka den 11 Juni, dagen före skolavslutningen, faktiskt rätt bra att vi får göra något roligt innan vi går ut ettan, trodde det bara skulle bli en massa plugg och bli klar med en massa arbeten innan skolavslutningen men lite solsken i det hela är ju kul de!

Nu ska jag ha en redovisning som jag totalt hade glömt bort att jag skulle ha, en redovisning om precis vad som helst så imorse i sista sekund så kom jag på första bästa ämne att redovisa om. Jag ska berätta om en bok, SÅLD
heter den och den är så jäkla bra, har skrivit om den på bloggen förr och nu ska jag berätta om den i klassen (eller bara för mina smuare) eftersom jag och Iza vägrar redovisa för hela klassen. haha töntar vi är eller hur? ;D

Föresten så åt vi inte lunch i skolan idag, Iza-linn jag o Viktor gick till bakgården och åt mat och sen gick vi ner på stan och kikade lite och viktor som nyss har fått sitt skadestånd köpte en linne åt Iza för att hon tyckte att det var snyggt och då vart jag skitsur och sa att jag också ville ha en så då fick jag också välja nått.

Hahahha ...Tack Viktor <3 (: Kände mig faktiskt lite halvdum efteråt men äsch jag har bjudit han på lite grejjer jag å så vi är nästan kvitt nu! :P

Oj nu börjar redovisningen,

HEJDÅ SÖTBOLLAR! =)

WHAT HAPPENS IN VEGAS

What happens in vegas

Igår såg jag och Emil på what happens in vegas, superrolig film med Ashton kutcher och Cameron diaz, rekomenderas verkligen om du vill få dej ett gott skratt!

image407

jag kan inte sova!

Jag kan inte sova!

Och det är inte roligt..:/ Sover inte hemma inatt utan sover hemma hos Shabnam med Doris och båda aporna ligger bredvid mig och snarkar.. Doris låter som en uggla ibland och det låter jättekul så lär nästan hålla mig för skratt ! Hahaha.. Och tusse (shabnams katt) springer fram och tillbaka i sängen och lutar sig mot min dator då och då, bajskatt! Men näe usch jag börjar 8.30 imorgon så måste upp tidigt men vettefan om jag ska gå på spanskan som börjar då, kan ju redan allt så ja ni vi får se hur jag gör..åh blä det här suger vill hem till min säng för där kan jag somna hur lätt som helst.. Menmen.

Idag träffade jag Emil föresten, kändes skönt att äntligen få träffa honom igen, var ju ett tag sen sist men nu är de bra fast saknar honom nu igen, haha jag är knäpp! Eller inte knäpp då men kär iallafall! :)

image406

BUENAS NOCHE!





ÖNSKEOUTFIT

ÖNSKEOUTFIT

Jag hittade min önskeoutfit i Stockholm föresten,
ruskigt najs eller hur? :D


image404




En helg i Stockholm

Stockholm

Hello People! Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen sen i fredags och jag vet inte riktigt vad jag har att skylla på, antar att det är min lathet och för att jag har haft fullt upp med en massa den här helgen. Men nu är jag tillbaka i Gävle och sitter till och med i skolan så nu har jag en massa tid till att ägna åt bloggen. Tänkte göra ett litet inlägg om helgen i Stockolm följt av bilder!

ENJOY!

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_

Bilder från fredags:

Lillebror & Mamma ville följa med till tågstation och säga hejdå...eller aa dom hjälpte mej & bära packningen..haha!

image371

.... och här har vi sötnosen själv på bild, haha han är så jäkla söt! <3

_____________________________________________________________________________


Och när tåget åkte iväg så började syrran och jag självklart knäppa en massa kort... :')

image372

image373

image376
Framme i Stockholm!

image378
På T-banan påväg hem till Pappa, jaaa det var soligt på tunnelbanan!




image379
Efter en kämpig middag & en massa kolhydrater så kan det sluta såhär...

(DEN HÄR BJUDER JAG PÅ STORT!)



BIlder ifrån lördags:

image380

Väntandes på Tunnelbanan påväg till T-Centralen med syrran och yes, Im a superstar!


image381

Efter ett jäkla spring i en massa affärer satte vi oss ner och vilade benen... jag bytte skor till ett par ballerina som jag jag köpte på skopunkten eftersom klackskorna jag hade på mig tog död på mig! Syrran gjorde lika som mig, jag åt vänster och hon åt höger!

image382
Sen gick vi till donken av alla ställen och tjockade i oss mat! Muahahaha...


image383
Och efter Shoppingen, vilandet och donken så promenerade vi genom gamla stan.

image385
Och där fick vi syn på ett glasstånd så vi satte oss ner och njöt av den goda glassen!

image386

Jag gjorde det iallafall! =)

image388
Sen fortsatte vi att gå ännu mer....
image389
Och knäppte ännu fler kort...





Dom kallar mig stekarn!

image399

image400
De där såg kul ut!

image401

Jag lyckades bli nöjd med en bild och det var den här, den känns härlig på nå sätt! (;

image402 image403

Sen i söndags så åkte vi hem och vi fick lika bekväma platser som sist, hahaha!

Energidryck från LIDL är grejjer de! ;)




















in stockholm

Framme hos Papi!

Och har varit det ett tag nu, resan gick bra utan några problem! Åt middag för en stund sen med Pappa, Birgitt (Pappas tjej) och syrran. Det var trevlans och nu är min mage stor som en ballong nästan.. haha.
Tror det blir ganska så lungt idag, Abbe ville att jag skulle komma ut och träffa honom men jag orkar inte just nu.. haha. Elak jag är, har inte träffat den pöjken på kanske tre år (fan vad tiden går fort) och så dissar jag på det viset.
Menmen kanske drar ut en sväng och säger hej ändå :P Var ju trots allt tre år sen!!! :O
Tänkte bjuda på lite bilder som syrran och jag tog på tåget, haha vad vi fulade oss hela vägen..jag kladdade typ ner hela fejjan med risifrutti och fick en massa konstiga blickar från folk som satt på tåget. :'D

Let´s see!


image367
Alltså fyfanken vad snygg jag är i mina nya brillor, dom hamnade hos mig efter roliga omständigheter...


image368
Men kanske ännu snyggare i syrrans glasögon? ;) Visst ser jag smart ut i dom? :D


Happ, nu ska jag ut o möta abbe ändå, lägger upp resten av bilderna strax! 

PUSS.


....

Nu far jag hemåt, orkar inte vara kvar i skolan nå mer. Har fått en del saker klara och det får duga för dagen. Ska hem och packa nu och om jag hinner så ska jag sova lite för fan vad trött jag är! Btw, jag vet inte hur många gångaer jag har gjort om min design och jag lyckar aldrig bli nöjd, inte nu heller för den delen men visst är min lillebror (som är med på bilden) king? ;D haha, ha det bra!

KRAMIS!

vill du..

Vill du smaka popcorn?

image357

Hahaha, åh jag är så rastlös..Sitter i skolan fast jag egentligen inte orkar! Har en del saker att göra/bli klar med men idag är det en sånn dag där jag inte orkar med nå pluggande. Menmen jag har inte så mycket att välja på så lär bara sätta igång snart.. Ska försöka bli klar med en hemtenta så att jag kan gå hem sen och packa lite smått inför Stockholmresan. Jag kommer nog inte skrva nå mer nu, utan skriver när jag är hos far! Ha en trevlans fredag people! =)

telefonförsäljare - mitt framtida yrke?

Telefonförsäljare - mitt framtida yrke?

Hej sötnosar!


Dagen vart inte så jobbig som jag trodde att den skulle bli, men det var för att jag gjorde lite ändringar och gick från jobbet klockan sex istället för nio. Jag vart verkligen slut efter fyra timmar och det gick riktigt bra idag sålde jävlans mycket på jättekort tid! Telefonförsäljare kanske blir mitt framtida yrke? Haha, näe knappast!
Jag ska satsa på Polisyrket tror jag, så se upp för mig om några år! ;D Just nu sitter jag hemma hos Shabnam med doris och vi ska snart ut och springa..! Usch vad jag verkligen inte orkar men det blir nog roligt ändå! hehe.. :P

Nu är biljetterna köpta och imorgon klockan 17:03 går tåget, Stockholm here i come! ;)

Nu ropar Shabnam på mej så måste kila, ha det bra! =)


image356

låga avgifter på försenade böcker är ett stort plus!

Låga avgifter på försenade böcker är ett stort plus!

Jag är på biblioteket och geekar runt bland alla skönlitterära böcker! :D
Haha, jag skulle aldrig ha befunnit mig här nu om det inte vore för brevet som slank ner i brevlådan precis när jag skulle bege mig utåt.
Jag är ju så himla dålig på att komma ihåg saker som att lämna tillbaka böcker ett visst datum osv så idag kom det hem en påminelse där det stod att jag hade tre försenade böcker som jag genast måste lämna tillbaka inom 10 dagar annars så skulle jag få betala 1kr/ bok och per försenad dag..haha! Ja det var ju iallafall tur att det handlar om småpengar och inte flera hundralappar.
Har dom ändrat på det här med försenade böcker avgiften för jag har för mig att man fick betala flera hundra kronor förr om man hade en försenad bok.

Nu är böckerna återlämnade och nu ska jag iväg och jobba!
Jag kommer vara helt slut efter jobbet eftersom jag kommer att jobba ändå tills 21:00 ikväll. Men jag behöver jobba idag så att jag kan ha lite extrapengar till Stockholm.

Önska mig lycka till och att jag säljer massor! :D
kram.

                                                                image355

män borde inte få utbilda sig till gynekologer!

Män borde inte få utbilda sig till gynekologer!

Hejsan, kom precis hem från sjukhuset där dom gjorde ett ultraljud på mina ben. Det gick väl bra dock kändes det inte så tryggt när doktorn var en man... usch va jag tycker sånt är obehagligt när dom ska taffsa en på bena osv..Och något som är ruskigt obehagligt är manliga gynekologer! Det borde bara få vara kvinnor som får utbilda sig till gynekologer, för vem fan vill ha en främmande gubbes fingrar grävandes i muttan på en?!
Inte jag iallafall...

                    image353

Vad tycker ni tjejer om manliga gynekologer, borde dom utrotas?




Iallafall så kunde han inte hitta nått som var brutet utan allt såg okej ut. Vilket är bra men det som är mindre bra är att dom fortfarande inte vet vad det är jag har. Så jäkla drygt.. men jag tror jag vet vad det beror på att jag har fått ; eller snarare strecken på mina knän. Jag tror att orsaken är för att jag lutade mig så ofta mot en byrå förr som nådde upp till knäna som på så vis orsakade strecken jag har fått, dom är på precis samma höjd på båda knäna så jag tror att det är det som har orsakat det..När jag upptäckte att det kunde vara det så har jag slutat luta mig mot byrån och nu har dom faktiskt minskat så jag är nästa hundra på att det är det.

Snart ska jag ner på stan och möta syrran och vet ni vad vi ska göra? Vi ska pallra oss iväg till tågstation för att köpa tåbiljetter! Jag ska nämligen till Stockholm imorgon och shoppa, träffa min Papi och lite annat skojj! :D
Det som verkligen suger är att det är så jäklans dyrt med tåg, usch! Nu ni ska jag äta lite frulle för hann inte det imorse, ha det så bra folket! =)
    
    

Godnatt folket!

Godnatt folket!
 
jag frågar mig själv vad jag gör framför datorn nu..haha, det har jag inte något bra svar på men antar att det är i brist på annat och eftersom det inte bli någon skola för mig imorgon, Och vet ni vad jag gör? Jag sitter och googlar mig själv och lite människor och ser om jag får nå kuliga träffar..hahaha! Så rolig är jag!

Borde egentligen ligga och sova nu eftersom jag imorgon klockan 9.30 ska till sjukhuset för att dom ska göra nå röntgen på mina knän, hoppas verkligen att jag nu får svar på tal för känns som jag har gått omkring med det här rätt länge nu... Men innan jag går o lägger mig så vill jag bara säga...EMIL ÖSTBLOM <33 :) Så  himla underbar människa de!

image347

Känns så skönt att kunna somna med ett leende
på läpparna igen... :)

Vinterviken

Finns det någon bättre svensk film?

Och vet ni vad jag somnade till inatt? Jo, vinterviken! Haha, den filmen är bara för bra och ni som inte har sett den, se den! Fasr jag måste säga att den känns lite uttjatad när man ser den flera gånger under samma dag, no-life varning här va? hahaha! äscha.. Printade lite under filmen också, oj nu vart jag kanske
ännu mer no-life stämplad!


image342

image343

Vinterviken <3 ;D




Dåligt med bloggande på sistånne

Dåligt med bloggande

Hejsan, har inte skrivit nått i bloggen idag eller igår. Har inte haft tid eftersom jobbet tog upp hela min dag igår nästan. Jobbet gick superbra måste jag säga, känns som att jag börja få hajj om det här med glocalnet igen och om man nu får skryta så sålde jag mest igår (A) muahah..aja, för stackars Charlie gick det mindre bra han men han fick iaf iväg en och det var till en kompis som han ringde upp och sålde till. hehe :P

image333 image334
Anita är på hugget!

Sen träffade jag Shabnam på stan och vi drog till donken och åt med våra supersnygga adidas kläder som vi köpte i måndags, Jag köpte bara en T- shirt medans den apan köpte tjocktröjan också! ;O (AVIS) hahaha.

image335
Adidas T-shirt 300:-

image339
Jag med T-shirten på! ;P

image337

En skymt av tjocktröjan på shabnam! (?) :-


Nu har precis haft idrott och där gjorde vi en massa olika grejer, bland annat kasta spjut & stöta kula. Haha kasta spjut var läskigt! =| Har en lektion kvar och det är svenska som jag just nu sitter på, vi ska välja nått att prata om till nästa vecka i cirka 10 minuter. Och sen redovisa för halvklass, hatar att redovisa för folk överhuvudtaget men aja, måste man så måste man! Efter skolan ska jag vara med Emil :) Det blir dagens höjdpunkt! <3


Haha jag ser ut som en nyvaken apa på bilden och såklart så är den tagen inne på skoltoan! :O

image340

Ha de bra allesammans!

STARK CHOKLAD?!

CENTER choklad med chilismak...

image332



Är det någon mer än jag som har smakat Centers säsongssmak av jordgubb, citron och chili? Jag köpte denna sort av misstag då jag trodde att det var en vanlig center jag grappa tag i affären men det visade sig att jag köpte fel.


Chocklad ska vara choklad och inte nå annat, när jag tog en tugga av den så smakade det ganska okej tills att jag kände hur det brann i käften efter några sekunder. BLÄ! Näe, den här får verkligen tummen ner av mig (Y) ..

Kan tänka mig att Glassen Magnum maya mystica smakar lika bläigt den också där dom har blandat en massa kryddor i. nä usch, diggar inte sånna konstiga mixningar..


Godmorgon igen!



Engelska redovisning avklarad!


image330

Godmorgon people! Kom upp imorse trots att jag inte vela något annat än o ligga kvar i sängen, varför är det jämt så jävla svårt att gå upp på morgonen? Och så tror jag att det skönaste jag vet är att få somna om vid sånna tillfällen.. jag lovar att det slår precis alla njutningar! :D Butbut, direkt på morgonen så hade vi engelska redovisning och jag var inte alls förberedd så tänkte att jag kunde förbereda mig lite medans dom andra grupperna redovisade och vad händer då? Jo vi får dra en lapp om vem som får börja och då blir det självklart jag! haha.. aja men det gick iallfall rätt så bra tycker jag, redovisade om kiwifågeln och om frukten kiwi! ;D

 image331

 Nu så har vi gått ut från klassrummet så jag, Iza och viktor sitter o matsalen och fular oss lite, Iza hittade nån rolig länk med knäppa/roliga fraser!
Tjecka här nere!


- Anita åt träd, fick stock

- Viktor åt glasögon, såg bra ut

- Iza åt glödlampa, blev tänd

Muahahahaha! Lite Kul va? :D


....

Godmorgon!

Hellu, vaknade för en liten stund sen och trots att jag somnade sent inatt så känner jag mig rätt pigg =)
Fast jag hann aldrig kolla på Vinterviken igår för farten försvann när det bara var 15% kvar av filmen... haha surt!
Men nu har jag den nere iallfall så nu ska jag lägga mej och kika på den! ;) Idag är det en riktig chillpill dag, som varje söndag är iofs. Kvällen är laddad med en massa bra program, i sanningens ögonblick, power of ten och andra avenyn! :D Sen efter det så blire inte lika kul för då lär jag plugga lite olika grejer, har spanskaprov imorgon vilket inte borde vara några problem för mig men ska kolla igenom det lite så att jag får fullpott på det! ;)
 
Ha en trevlans söndag!

för det är väl så?

Always look at the bright side, så löser det sej?

Aja, jag kom just på att man ska se livet på den ljusa sidan och inte på den mörka. Visst förde slutet av dagen med sig en massa skit men det är faktiskt mitt eget fel.. men skitsamma för idag hade jag det jättemysigt med Emil och jaaa resten kvittar nu. Orkar inte tjura nåmer och jag ska göra något jättemyys snart! (men inte lika mys som tidigare idag) Håller nämligen på o tankar Vinterviken, min favoritfilm :D Älskar verkligen den filmen och jag har sett den kanske femton gånger och jag tröttnar aldrig! =) Det är knappt nå folk som seedar så det går lite segt, men har den nere om en timme i allafall.. så ska bädda ner mej själv i sängen snart och njuuuta! Någon mer som älskar vinterviken mer än jag? ;P  

     image328
  
Om jag nu får skryta så måste jag säga att jag har jag stött på david tainton ett antal gånger (A)
fast det var kanske tre år sen nu, då han var min stora idol, hehe.. :P


Och helt plötsligt känner jag vad hungrig jag är.. har inte ätit på 14 timmar nu när jag kollar klockan :| fifän.. max skulle sitta bra nu kan jag lova! Men inge sånt lyx blire här, blir väl typ en macka eller nå liknande.. hah! Hare braigt, nattinatti!

Fuck it!

Läs inte dehär om du aldrig har sett min arga sida..

fandå.. jag är så jävla förbannad så jag måste skriva av mig lite.. Fan vad kvällen slutade skit när den kunde sluta så bra..:( Jag hatar de här jäkla regnvädret, mitt lokalsinne som orsakade en massa skit idag, abbe för tillfället som gav mej en totaldiss, N som är knäpp i huvvet och mig själv för att jag fan e så misslyckad ibland och jag HATAR verkligen att man inte kan gå vart man vill om nätterna utan att behöva vara rädd att nån snuskgubbe ska följa efter en. Och som vanligt så kan jag aldrig se mitt eget fel i det hela o klandrar alltid nån annan...kunde du inte bara följt medmej så hade allt vart bra.. *-) aja jag e skitsur nu iallafall men de går väl över.. 
Och justjust nu så hatar jag mitt internet som bara dör hela tiden. Fuck it all.. 

Och btw, varför är jag jämt den som ska tappa bort nycklar!? :@

Och det blir inte bättre av att man mår illa...måste nog spy... hejdå, skriver imorgon när jag kanske e lite gladare.. 
sry för det här läsare men alla är vi väl arga ibland?...

 

Andra avenyn- säsongsavslutning.

Andra avenyn

Sådärja!

Nu har jag pluggat klart och allt sitter nästan i huvudet! ;)

image327

Vet ni vad alla andra avenyn älskare? (Inte för att jag tror att många är det som läser min blogg, but anyway.) Nästa vecka är de sista avsnitten av andra avenyn. bläääääh vad tråkigt.. :'( Men det stod på deras hemsida att det var säsongsavslutning, betyder det att det är slut för alltid eller bara för säsongen? :O höh.. jag är lite efterbliven när det gäller det.. någon som vet?

Bilden printade jag från ett klipp ifrån öppet hus i gbg! Kolla klippet här -> www.svt.se/andraavenyn

Nu ska jag ha provet! Puss sålänge!

nu orkar jag inte hålla på fiffla med bloggen nåmer..

hejsan! :)

Nu får bloggen se ut såhär orkar inte hålla på fiffla med den nåmer, hähä. Hoppas den inte var allt för motbjudande.. ;) Har knappt nå tid för o blogga för lär träna lite inför ett prov som jag ska göra strax... men idag är det i allafall fredag och idag ska jag vara med Emil <3 Ska bli jätteskönt & få träffa honom, va aslängesen sist.. hihi :)

Nu ska jag öva lite, wish me luck!


                                                                     image326

-Sorry för bloggdesignen..

hehe ni kanske undrar varför bloggen ser så förfärligt ful ut med en massa opassande färger osv..?
Jo det är för att jag är rätt så nybörjare med allt dethär om koder och grejer så nu har jag suttit o fifflat ett tag för att få reda på vad som är vad. Och för att jag inte ska glömma bort och förvirra mig själv när jag ska göra om designen (kommer bara se ut såhär tills imorgon) så har jag satt in en massa olika färger och bakgrunder för att sen bara byta ut dom.. det underlättar lite..smart va? ;D  

Nu ska jag börja göra mej i ordning och käka lite, ska ner på stan & möta Charlie strax, ha det bra! =)


På bättringsväg... :)

Hejsan!

Vaknade för nån timme sen och märkte att febern och huvudvärken var borta, fyfanken vad skönt säger jag bara!
Dock var min halsont fortfarande kvar men nu känns de inte som en tennisboll  som är i vägen längre utan mer som en golfboll, framsteg! :'D

Vart ingen skola för mig idag heller men är man sjuk ja då är man ju sjuk.. Men imorgon blir det raka vägen till skolan, skönt att vi inte har några vanliga lektioner på fredagar utan bara kan komma dit och göra klart de vi ligger efter med.. o där har jag lite o välja på.. höh (A)

Dagen idag känns jobbig, ska träffa Charlie kring tretiden & sen så ska vi på utbildning ..jag gick nämligen aldrig till ringbolaget i måndags eftersom jag knappt minns vad det är vi ska sälja, priser osv.. så ja blir väl att vi får sätta igång o ringa efter utbildningen och kommer nog vara hemma kring halvtio.. uschusch.. känns som att jobbandet tar upp en hel del av ens tid menmen.. Tycker synd om min stackars hals, men med lite fishermans så klarar den sej nog hela dagen!  

image322

sjuklingen..

Hej allihop.. dålig uppdatering pga att jag är sjuk! Vaknade imorse med feber, ont i halsen & en extrem huvudvärk..
febern har dämpat sej lite men mår fortfarande inge bra. Skriver nog imorgon, pysshej från en sjuk tjej.. :'/


Kanske världens skönaste låt?

Sober - Karu kari

Låten blev bra uttjatad ett tag då man lyssnade på den 24/7 men det går inte att påstå att den inte är en gammal favorit? Lööööv it, ♥ men så sorglig... någon mer som tycker lika?


JAG ÄR SJUK... :(

Hellebelle....

Jag vaknade kring åtta imorse och trodde att jag hade svalt en tennisboll.. Buäääh jag har jätteont i halsen det känns verkligen som att det är en tennisboll i vägen när jag ska svälja... usch det här är inge kul.. känner mig hängig och febrig också... :'/ Vafan jävla piss skit apa att jag ska bli sjuk nu! Nu när jag har bestämt mej för at gå i skolan varje dag ändå om jag ibland mår psykiskt dåligt så blir jag sjuk på riktigt.. aja.. jag ska tvinga mej till skolan hela den här veckan ändå hur febrig jag än är, smitta alla andra ska jag göra också! muahaha (A)
Av nån konstig anledning så känns det som plåster på såren när nån annan lider med mig,,. är jag knäpp som känner så? Fast nej, blir jag så sjuk så får jag väl stanna hemma. Nationella i matte hade jag nyss också.. gick väl rätt OK, inte mer!

Jag lider med dig dude...

image320





Skolavslutningssnack

Tjooho! :)

Sitter med Iza-linn, Viktor och Greenie och samtalar om skolavslutningen. Vi har nämligen Skolavslutning en dag före alla andra Gävles gymnasieskolor.. snäppet värdelöst tycker jag att man inte får ha avslutning med sina andra kompisar från andra skolor.. Och vet ni varför? Jo, för att våran rektor grar ha
skolavslutning Fredag den 13:e
så vi får sluta en dag innan.. haha rätt cool rektor vi har ändå så alla från thorén slipper sluta skolan på otursdagen..

Anyway vi har bestämt att alla vi smuare ska ha vår egen lilla avslutning själva nånstans i en kojja x) haha...
Nerå men vi ska bada, grilla,chilla & pilla och sen på fredagen så blire röjj med övriga vänner. =)
Allt för mycket kan väl inte gå fel på fredag den 13:e.... ?

Fan va ja längtaar tills dessa datum!!!!


image315

image316

Jag idag! =)

De blir en lång dag...

Hejsan! =)

Som vanligt så har det inte blivit nå bloggande den här helgen heller men det är kanske för att vädret har varit på topp denna helg, och vem sitter inne då liksom? :O Fast iofs så tar det ju inte så mycket av ens tid på att skriva ett inlägg en gång om dagen men äscha.. nu ska vädret inte vara så bra denna vecka så ni kommer se mej här ganska mycket förmodligen.. Kom i tid till skolan imorse föresten! Helt jäkla otroligt att jag befann mig på rätt plats i tid! :D
Vi har just haft nationella i engelska, muntliga delen och jag tyckte att det gick hyfsat bra för mej! ;)
Men läskigt var det när min,Mikaelas och Vitkors konversation spelades in :O ... haha aja!

Idag är det en lång dag för lilla mig.. slutar klockan fem över fyra idag och ska börja jobba klockan fem, ja.. im back on track igen... hahah. Ska börja på Ringbolaget. (igen).. suuck! Men jag kommer aldrig att klara mej på en nollkrona i sommar då studiebidraget inte betalas ut så det är bara att vänja sig. Jag har ju slutat på call-up pågrund av dåliiigt betalt. 85:- / timmen är det bra betalt eller vad säger ni? ... Jag jämförde iallafall med mina tidigare lönespecifikationer från ringbloaget och märkte att jag fick betydligt mer pengar hos dom så here i come again! Fast trött är man på att vara telefonförsäljare måste ja säga.. ska skriva klart mitt CV sen ska jag söka sommarjobb! Hoppas ja får napp!

BTW...

Här kommer lite bilder från i fredags & lördags.. =)

Fredags:



kvällen var väl inte mer än okej, den dög!

Lördags:

image311image314

Klockren bild på sågen :'D

image312

jag solade lite tidigare på dagen oxå (;

image305

Jag har mycket press på mig just nu...

Hej på er människor!

Vaknade kring niotiden imorse med ett strålande humör som genast Malin (min mentor) tog bort när jag kom till skolan. Tack Malin för att du gjorde mig på dåligt humör...! Har alldeles för hög frånvaro på sistånne och så va hon tjurig över att jag ibland sjukanmäler mig själv... så jäkla löjligt att man inte får göra det på vår skola, hade ingen aning om det men nu vet ja de iallafall.. Aja, har suttit i skolan sen tidigt imorse och pluggat, har hunnit bli klar med en mediegranskning som ska va inlämnad idag. Jag valde att skriva om bloggvärlden och så skulle man rikta in sig på en känd bloggare och jag valde att skriva om Kenza. :P

Aja.. känns inge bra efter samtalet med Malin för jag bryr mig faktiskt om mina betyg osv.. tillskillnad från Mikaela som också hade ett liknande samtal med Malin idag dock var hennes fall mer allvarligare än mitt men som ändå kan stå och dansa och va glad efteråt.. hahaha, diggar dej Mikaela! ='P

Ikväll blire iallafall partaj, känns skönt att få koppla bort från skolan en helg men måste ändå hinna med att plugga lite i helgen för är lite försenad med en sak i historia, men det löser sig. Ska ha utvecklingsamtal nästa fredag också..tror inte mamma kommer bli så glad men tills dess så vill jag bli klar med det som är försenat så hon inte blir allt för besviken...

Ha´t bra!

TODAY

Tjaa!

Har just kollat klart på so you think you can dance och jag måste bara säga att det programet inte längre är kul att titta på..Precis alla bra dansare har åkt ut och nu är det bara tråkmånsar kvar..uschusch! Men däremot så är i sanningens ögonblock alltid lika kul att se på! :'D Någon mer än jag som tycker det?
 
Anyway, var ju på stan med syrran somsagt och kameran den följde med den också! =)

Jag idag;

image277

Superdålig kvalité. (hade ingen fotograf & ingen blixt.)

image278

  image299

Lillebrorsan försökte sig på att leka fotograf  och här har vi resultatet...

_________________________________________________________________

Shiiiit en bomb har just släppts i Gävlestad! 

image291


Men det hindrade inte oss från att sitta kvar på bänkarna och sola....

image293 image294

image295 

...Och inte heller dom från att dansa

image297


(Som sagt, Gävle är en sjuk stad men ändå lite småroande då och då..) 



Hahaha.. visst va jag lite rolig iaf? :')
Det var ingen bomb utan nå fotbollslag som skulle spela och ja det kom en jäkla tåg av människor som förde med sig rök på nått knasigt sätt och dom som dansar på bilden ovan var nog sjuuuuuuuukt höga. (såg så ut iaf.)

Lär sova snart, ha det bra folk!

Underbart väder!

Helloj gott folk! :D

Sitter och kollar på termometern som visar 20 grader! Fyfanken vad underbart måste jag säga, blir shorts idag, första gången i år. Ska ta & fixa mej lite sedan ska jag ner på stan och möta syrran för en fika. Ska umgås med henne ett tag idag, får se vad vi hittar på men det blir säkert bra menar när vädret är på topp så ser man inte de dåliga runt omkring en.. (;    Ha det så bra folk, för det ska jag ha! =)

image274

det börjar med plugg och slutar med egobilder (!)

sitter hemma hos brorsan och pluggar historia & svenska för att här är det de ända stället som internet inte krånglar på och eftersom ingen var här så tänkte jag att jag kunde dra hit & plugga i lungn och ro och mja gick väl inte sådär skitbra.. hähä (A) efter en halvtimmes googlande om amerikanska revolutionen så distraheras jag av webcamen som så gölligt stirrar på mig och det slutar med att jag lägger ner pluggandet och börjar knäppa massa egobilder :'D jag är bra knäpp ja.. kan inte koncentrera mig när jag pluggar på datorn för då distraheras man antingen av msn eller av: jag ska bara kolla bloggen.. och så slutar det med att man har tappat koncentrationen för pluggandet!

image272

ajabaja på mej, men nu orkar jag inte mera iallfall, får göra´t imorgon i skolan.Jag har bara en lektion imorgon och slutar klockan elva så finns massor med tid för de imorgon! ;P Har mycket annat som ska bli klart också, det börjar närma sig inför sommarlov också vilket är skööönt men dock är det mycket som ska bli klart tills dess.. uscha va mycket press de blev på mej nu :( men jag kommer klara det! Top model 9 väntar nu, ciaao!

Sweet as sugar.

Sådärja, här är skorna jag köpte på scorett för någon dag sen med rosetter i fram...

visst är dom söta? =)

image269

image270

image271

Från Scorett för 199 :-







nationella prov

Hellojs...

Har just haft nationella prov i matte och det gick väl rätt okej hoppas jag. :)
Blev dock ganska förvånad över att provet inte var svårare än vad de var, men de är ju bra iaf!

Ni som också gjorde provet, hur gick det för er?



Har strax lunch & sen idrott men blir ingen idrott för min del pga att jag glömde idrottskläder.. buääh!
Sista lektionen har vi svenska och den behöver man inte gå på om man skickar in ett arbete om nån egyptisk gud
så det är bara att köra på det & dra sig hemåt efter lunch! SKÖNT! ;)
Kring femtiden ska jag & syrran ut & springa men vettefan om jag pallar det (?)
aja, får se! ha´t bra, puss!

btw.. kollade igenom datorn lite och hitta lite småfula bilder på mej... huahuahua!


göllig ansiktmask ;)

image258 image259

solen, vart är du?



Har slutat skolan nu fast jag sitter kvar här med Iza & viktor och alla tre sitter och geekar med bloggen... :P
För mig går de inge bra eftersom jag inte hittar nån fin bakgrund och för Iza går det inte alls.. hehe :P
och viktor han sitter och bloggar..Iza & ja stör oss på att han jämt skriver hjärtan efter varje inlägg.. 8-)..
Men hörni, är de bara jag som märkt att solen is gone?! :| Ser ut att börja regna när som helst, jävla skit!

Komsi komsi soleen! ;) 


image257


image256

Man lyckas inte alltid med å poosa så bra... höhöhö xP

Nu ska ja hem, ciaaao! =)

långhelg

Hellojsan !

Shittans va längesen de va jag bloggade sist,
man vet aldrig med mig har jag märkt..höhö...
men nu är jag på gång igen iallafall och det är huvudsaken! ;D

Så vad har jag gjort sedan sist jag skrev...?

Kommer knappt ihåg men nu när jag börjar anstränga hjärnan lite så minns jag! :D

 

Valborg

Umgicks med Emil & några andra, vart inge fest men hade det rätt bra ändå! (:
Glömde dock ta kort under kvällen blev bara nån ynka dålig bild..


image218

image219

Påväg till boulognern...

_________________________________________________________________________________

image223 image224

Inte direkt supernykter fotograf men söt pöjk på bilderna iaf!


När jag kom hem väntade jag på att lillebrorsan skulle komma hem från Paris,
ringde storebrorsan och fråga vart dom var...

image225 image226

Dom kom hem klockan tre på natten...

(observera att jag inte va i det nyktraste tillståndet på dessa bilder)

Älsklingen kom hem som Buz lightyer!

image227

image228

 

Han visade mig alla sina saker som han köpte...(var en hel del)


Hahah! Dålig sliten man såg ut o va på bilderna..men klockan var faktiskt fyra på natten & jag hade vart ute o röjjt nåra timmar innan dess så rätt sliten va man ändå..


image241

Halv sex på morgonen somnade jag äntligen!


Torsdagen

Morgonen därpå vaknade jag cirka klockan halvfem och segade i stort sett hela dagen... inge mer me de! :P


Fredagen

Hoppades på fest men vi hittade inget så vi drog hem till Johan och karaokade lite med några..
Jag var i rätt nykter tillstånd, kände inte för & röjja så mycket...

image243

image246image247

.... Sen tog vi bussen hemåt!

image251




Lördagen

Återigen en chillpill dag som tillbringades hemma hos syrran med filmmys!

Minns inte riktigt vad filmen hette men var nån kinesfilm som jag fattade kanske 20% av .. höh :P



Söndagen


Blev väckt tidigt på morgonen av syrran som ringde och tvingade mig upp ur sängen för att vi skulle ut & springa.... Bio med Emil senare på kvällen! (:


Iron man, inte riktigt min typ av film.. nä uschabusha för den!

image252




Måndagen (igår)

No School för min del (A)
Vaknade med världens träningsverk...drog ner på stan och shoppade lite med mig själv, mötte upp syrran på hennes lunchrast och jag hittade ett par supersöta skor på scorett som jag köpte! :)
Bilderna ligger i kameran så ska lägga in dom på datorn snart så får ni se en del av shoppingen... (de jag köpte till sista april också)..
Nu
(tIsdag) så sitter jag i skolan och har historia.. blääääääuu!
Alltså jag märker själv hur krångligt det blir när man ska lägga upp sånna här extremt långa inlägg så jag får börja blogga dagligen så slipper ni sånnahär krångliga inlägg, sry! :P

RSS 2.0