Dagens luriga fråga!



Nu behöver jag mina besökares hjälp, ni som besöker min blogg eller ramlar in här av en slump, kan ni vara snälla och besvara frågan vad meningen med livet är? Jag behöver nämligen era åsikter om livets mening och synen på livet då vi på filosofin ska undersöka hur människor ser på meningen med livet. Så om ni lämnar en kommentar om vad ni tycker att meningen med livet är och om ni tror på himmel & helvette efter döden så skulle jag bli jätteglad, skriv även eran ÅLDER.

Tack så mycket! =)

Vilken morgon vilken dag vilken natt!

Godmorgon allihop! Hur står de till? Här är det bara fint kom just till skolan för att ha spanska, funderade med ens när jag vaknade till bredvid Daniiboy att jag skulle skippa spanskan men jag va duktig & steg upp och gick till skolan! :D
Daniel låg kvar o sov som en riktig kossa, men så söt så och rolig att titta på när han sover kan ja lova, haha! :)

Inatt blev det inte många timmars sömn.. vaknade upp flera gånger av att mobilen lät mitt i natten, snälla folk, ha lite respekt.. man kan inte ringa 03:00 på natten, när d u vet att jag går i skolan! Tacksam om du har överseénde över de.. :)

Om två timmar slutar spanskan & sen har jag 3 timmars håltimme då ska jag & daniel iväg & sola tror jag, nu tjatar spanskaläraren på mig, hörs! =)

Biomys & ingen toalett!

Kom hem från skolan för lite mer än en timma sen, halvsov dom sista 10 minuterna av lektionen sen fick jag nå ryck fnatt och gapade till viktor att vi skulle gå and so we did! På vägen hem med cirka 10 fungerande hjärnceller ser jag ungefär en vit liten prick gå cirka 40 meter ifrån mig. Vem va den vita pricke då? Jo de va visst Daniibooy, hahaha nej usch va dum jag är men det är alltid lika kul att retas och mobbas med danii :D Vi stod & tjattrade lite med varann & bestämde för imorgon sen far han iväg till jobbet duktig som han är och jag hem till sängen, men fick man någon sömnro då? NEJ självklart inte, dom håller på att renoverar våra toaletter och sätter i kakel & rustar om hela skiten så tja i två veckor framöver blir det att gå på toa & duscha i något jäkla stor båsliknande sak som dom ordnat några meter bort härute i området. Vettefan hur det kommer att gå för mig, jag som blir kissnödig direkt efter jag druckit något.. ooh :(  Och pain kommer det bli för mig när jag har sovmorgon och börjjar cirka 12- 13 för inte kommer man få njuta av den nej för här börjar dom att borra och väsnas sju på morgon men jag har en plan, och planen är att jag ska hem till Daniel och sova dom gångerna jag har extrem sovmorgon för toan dom rustar om just nu ligger väg i vägg med mitt rum... Får se hur det blir men det ska nog gå bra :)

Idag klockan sex ska jag på förhandsvisning av en biofilm,minns inte namnet av den men den verkade iallafall bra, ooh herregush nu är jag kissnödig och har vi någon toa? Nej, får pinka potta eller gå ut men jag orkar inte gå ut så det blir pinka potta. hahaha! Nej men ska lägga mig o sova o förhoppningsvis somnar jag o det går över :D

Anita goes crazy on upptåget, värt att läsa!



Oj vad fort helgen har gått, nu är det redan måndag igen och de är back to reality.. Igår kom jag hem från vår kära huvudstad Stockholm där jag spenderat en riktigt trevlig helg där vi blandannat ätit på den bästa kinarestaurangen i staan enligt mig, buffén bestod av allt man kan tänka sig & nu hade dom även lagt till sushi som de också var buffé på, rikigt gott och jag mer eller mindre rullade hem! Två par skor har jag också lyckats köpa, ett par riktigt snygga klackskor med cirka 10 cm klack och ett par vita finskor som jag ska ha till skolavslutningen. Vi hann gå in i bara tre butiker på tre timmar pågrund av att det var så jäkla fullproppat med folk i alla butiker och för att vi fastande i skobutiken en låång stund. Hann även med att träffa min lovely friend Abbe i lördags det va riktigt trevligt va så länge sen sist!


Jo nu ni ska jag komma till det som nog är värt att läsa, igår söndag skulle vi ju åka hem tillbaka till Gävle syster & jag & vi skulle åka med upptåget som kommer in i Upplands väsby , resan från T-centralen till Upplans väsby tar ungefär 25-30 minuter och väl på pendeltåget blir jag OOOTROOOLIIIGT kissnödig, så kissnödig att de känns som urinblåsan ska spricka vilken sekund som helst så väl framme i upplands väsby blir hag helt tokig och förösker hitta toalett, självklart finns det ju ingen och jag får panik, ser ett tåg på andra sidan spåret vi klev av på och frågar en kille som står och pratar i telefon om han vet när tåget åker, "om 5 minuter åker den" Perfekt tänker jag, då hinner jag springa in och kissa på tåget som står framför mig och sen springa ut igen fort som faaaeen, Så jag går in i tåget och ser en toalett det första jag gör, går in och kissar på 30 sekunder och sen springer jag ut från toan, vad händer då? Jo jag tappar ut alla möjliga mynt jag hade i jackfickan över hela golvet på tåget och får panik med tanke på att tåget jag står i åker iväg när som helst och det är INTE tåget mot gävle, så jag plockar upp dom som går och sen springer jag och trycker på knappen för att dörrarna ska öppna sig, (folk på tåget gapar samtidigt att dom har hittat flera mynt som jag tappade omkring sig men jag säger att dom kan få dom) Men näe.. dörrarna öppnar inte sig, så jag ser syrran genom glasrutan och signalerar att hon ska trycka på knappen utifrån och det gör hon men näe, dörren öppnas självklart inte och 2 sekunder senare ser jag tåget åka och syster försvinna... Vad gör man i en sådan situation, börjar gråta? Ja det skulle nog den Anita jag känner göra, men näe jag började asgarva för mig själv istället & ringde upp syrran som jag såg blev hysterisk när tåget åkte iväg. Som tur i oturen så åkte tåget mot tierp så det var mot rätt håll iallafall och ännu mer dubbeltur var ju att jag hade min handväska med mig där jag hade bankkort & upptågskortet så jag klarade mig!
Satt för mig själv och funderade vilken stad jag skulle kliva av i för att sen vänta in tåget som syrran skulle komma med så jag bestämde mig för att kliva av i Uppsala & så blev det. Där traskade jag omkring bland gator & torg gick vilse som jag gör överallt pågrund av mitt dåliga lokalsinne men efter att ha gått lite så hittade jag själva Uppsalas butiker & stan så jag traskade in på h&m för att kolla om dom hade en bikini jag blev så förtjust i som dom hade i Stockholm dock inte min storlek men icke.. Så jag promenerar i det fina vädret och mitt i allt så hör jag någon som ropar "Aniiiitaaaaaa" What? Tänker jag, inte känner jag någon i uppsala och vänder mig om förvånat. Då är det min lilla huevona Shabii som står och kollar på mig förvånat och med världens konstigaste blick. (hon e bäst på sånna blickar) Så det var verkligen kul, fick se hennes tatuering och vi kramades lite sen gick jag tillbaka dit jag kom ifrån och hoppade på rätt tåg som syrran satt på.. Det vart trots allt inte så farligt ändå utan det blev en liten bonusresa till Uppsala & träffa min bästa huevona!


Väl hemma i Gävle så blev det att stressa med att gå & köpa blommor och sen hem till Daniels mamma som fyllde år igår för att gratta henne. Daniiboy var hemma han med och såg alldeles förvånad ut när han såg mig men vi hade det trevligt ihop & såg på real madrid & fotboll hela natten lång - FÖR LÄNGE! Så jag blev för frustrerad och ringde & beställde Pizza & vi åt tills vi blev mätta & mådde illa och började slåss som små barn, haha!

            

Imorgon blir det skojakt!

Imorgon ska vi upp tidigt och åka & shoppa,
jag ska blandannat på jakt efter några par snygga skor!

Dessa tre nedan är från skopunkten.





Nu är jag förbaskat trött, godnatt allihop!

Det jobbar bitterfittor på systembolaget!



Oj vilken lång dag det har varit idag men ändå så kort! Dagen började med att jag vaknade & gick iväg till skolan för att plugga, va där ett tag med cicci och diskuterade mest om hur det blir inför sista april osv, sedan gick jag iväg hem och vilade och packade och sen skulle jag tillbaks till skolan för att göra ett prov i naturkunskap B, sista saken att göra i den kursen & det gick väl ganska bra, hoppas jag.. snart så är plugget över och äntligen kommer de efterlängtade sommarlovet!

Klockan 16:30 tog jag & syster tåget till stockholm och väl framme i T centralen tänkte vi att vi skulle svänga förbi systemet för att köpa med oss en vinflaska åt far vår, sen då? Jo vi kommer in i systemboalget där det kryllar av både människor & sprit, löningshelg + systembolaget = katastrof Jo då tar syster en flaska och ställer sig vid kö'n och jag står med henne och väntar på att vi kan köpa flaskan och sen ta t-banan hem till Pappa. 20 minuter senare är vi äntligen framme och kassörskan hon ser ungefär ut som att hon är trött på livet & hatar sitt jobb, då går jag och ställer mig en bit bort från kassan och väntar på syrran  då kassatanten helt plötsligt kräver att jag ska visa legg trots att det va syrran som köpt. Nej självklart så får vi inte köpa då och hon tar flaskan från oss och säger att vi måste gå därifrån och att syrran inte heller får komma in där igen och köpa för då kommer hon åka fast för att hon köper till minderåriga.
Jag går fram till kassan och blir helt paff, lilla skitungen jag då blit kaxig och irriterad som fan med en jäkla attityd och blir nästan galen på tantfan inombords men tantfan ger sig inte.. näe, hon fortsätter. Jag röck då tag i syrran och sa att vi skulle dra, då kommer en annan bittertant som jobbar på systemet och gapar "välkommen åter när dur är 20 år" med världens jäkla blick..  Visste ärligt talat inte om jag då skulle skratta åt det eller vara arg åt det men jag blev självklart skitförbannad och ställde mig utanför systemet & mittemot ett korvstånd & syrran går då tillbaka in och köper det HON ska ha, för inte fan kan man förbjuda någon som äe 22 år att gå och köpa sin egen sprit!? Hur som helst så står jag därute i det sköna vädret med den argaste blicken jag kunde ge ifrån mig och känner mig som när jag va 14 år och desperat efter att någon skulle köpa ut åt en.. ja då 2 minuter senare kommer en vakt fram till mig när jag står därutanför, vafan nudå ? tänkte jag.. Ska dom gripa oss eller va äre frågan om.. haha! Näe men då sa han att "nu är det kö in till systemet och du är först i kö'n ALLA SOM SKA IN HÄR STÄLL ER BAKOM DEN HÄR TJEJEN, här   börjar  kööön! " 
Då försvann 14års nojjan & jagf kände mig lite större igen..haha! Men jag skulle ju inte in, stod ju bara o väntade på att syrran skulle bli klar, nåja sen vart hon klar & vi åkte iväg med tunnelbanan, ingen av oss kunde släppa det där på ett bra tag & det kan jag fortfarande inte nästan,sådär hårt är det absolut inte på systemet i Gävle, hell no..
Någon charmig stockholmsgrabb ställde sig o börja sjunga efter mig på spanska påväg till tbanan o det lät typ "bonita lalal mama grande tienes ..mmhhaa"  & sen åkte man förbi gamla kära fittja med tåget och såg gamla grabbarna man brukade hänga med, gatubarnen man hade gamla & goda tider med.. haha gööt! :)

Bra tv program!

Är det någon mer än jag som tycker att serien life of ryan är så otroligt härlig & underhållande att titta på? Jag blev för några månader sedan helt såld på den och tittar på avsnitt efter avsnitt någon gång då det var weekendbreak på mtv där dom visade life of ryan hela helgen! Ibland kan tv program vara så otroligt underhållande och mysigt, jag föredrar mer än gärna att bänka mig framför tvn med cola & nå tilltugg och kollar på en dunderserie! That´s my thang!


Vilka tv program fastnar ni för?
Tipsa mig för jag har nu tjatat sönder alla bra serier jag vet...

Dessa program bänkar jag mig gärna framför!


- THE OC

- HEROES

- LIFE OF RYAN

- DESPERATE HOUSEWIFES

- KYLE XY

- ONE THREE HILL

- GOSSIP GIRL

Nu slutar vi snart filosofin och efter det har vi idrott, idag är det min tur att hålla lektion, det blir svansjaga & brännboll hahaha snuskigt kul! :D

Frågor & svar


1..Vad gör du just nu?
Sitter på jobbet!
3.Vad har du för TV-kanaler? dom som alla har =)
4.Har du åkt moped någon gång?
Javisst, skitmys! :)
5. Har du busringt någon gång?
Japp!
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Dricka mjölk,komma i tid & simma under vatten utan att hålla för näsan :[
7. Detta tycker jag om att göra: ha myskvällar med mysmänniskor!
8. Detta vill jag göra just nu: sluta jobbet & köpa hem fetingpizza, vilket inte kmr ske :[
9. Bästa känslan: Äkta kärlek
10. Värsta känslan: Äkta kärlek
11. Egenskaper jag gärna ser att min partner har:
Han ska vara ärlig,respektfull & omtänksam!
12. Är du kär just nu? Snarare sick'n tired..
13. vill du gifta dig?
Ja om jag hittar den rätte för mig =)
14.En sak jag vill jag göra innan jag dör: Resa mkt & upptäcka andra delar av världen :)
15. Min käraste ägodel: Mobilen, är mer eller mindre besatt av den!
16. Något jag vill ha i present: mkt! Men ny mobil skulle sitta fint! :)
17. Detta har jag på mig just nu: Svea jeans som jag fick av danniboy i present & en converse tröja =)
18. Favoritkläder: linne & mjukisbyxor.
19. Favoritdjur: hund
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
låtar med vettigt budskap.
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
filosofi = bäst Företagsekonomi = sämst!
23. Stjärntecken: skytten
25. En film jag älskar:
lite olika kan inte komma på en absolut favorit.
26. Tv-program jag gillar: desperate housewifes, andra avenyn, 2 1/2 män mfl.. :)
27. Favoritdoft: Paris hiltons första parfym,klassiker.
28. Detta äter jag gärna: Snabbmat, tyvärr..
29. Dricker helst: cola
30. Favoritgodis: surt
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Thailand, LA
32. Färg på mina ögon: Bruna
33. Min längd: 163 cm
34. Jag tror på:
gud, går inte att lita på msk..
35. Jag spelar: poker? :D
36. bästa lag: Real Madrid
37. Så här bor jag: Lägenhet



Ser ni vilka det är på bilderna ovan? Det är huntelaar som spelar i real madrid och mouth från one three hill, jag & daniel upptäckte efter att ha kollat så otroligt mycket på bägge serier/matcher att dom är snuskigt lika, så himla kul, hahaha! För visst är dom?

Låna mig, någon?


Finns det någon snäll människa därute som har ett usb-minne att låna ut till mig? Hör av er till mig isåfall är ni gulliga. :)

RETHOSTA

Åh nu har man fått rethosta också, och de göre inte bättre att man sitter och jobbar dessutom och måste trycka på mute knappen med jämna mellanrum för att hosta & för att inte skrämma iväg kunderna man pratar med i telefonen.. nej usch va jobbigt.. har haft den här förbaskade hostan för länge nu och den vägrar försvinna! Hoppas på att jag blir bättre till helgen då jag ska åka iväg till estocolmo, det ska bli trevlans! :)

Hittade en trevlig bild på datorn här på jobbet, här får ni lite av fernando torres! :D


Inga kommentarer om ändringarna tack!



Nu har jag gjort om headern igen, helt sjukt vad jag ska hålla på och pilla o ha mig hela tiden och självklart aldrig bli nöjd... Nej men jag tror det handlar mer om att jag tycker det är så kul & pilla med bloggen & göra nya headers även fast jag inte är så spektakulär på att göra dom så är det kul!  Just nu sitter jag i skolan och har sista lektionen i NK B, aldrig mer NK B sen, woho! Annars då, har inte så mycket & säga, måndag är det  idag och man är halvsjuk och gör ifrån sig hostljud varannan sekund & efter skolan ska man iväg och jobba, kul att vara jag idag! Naat..

Ha en fin dag alla bloggläsare!


Det skadar inte att testa med en budget.



Mitt försök till att lägga upp en budget inför månaden som kommer! Kvarstå att se om jag kan hålla mig innanför ramarna eller om jag gör av med mer, tror mest på alternativ två men man kan ju alltid prova sig fram till en mer ekonomisk framtid.. ;)

Killar är som bin, sticker när man minst anar det.




För en liten stund kände jag att jag ville ägna mig åt lite seriöst skrivande här i bloggen och tja rent utsagt lätta på hjärtat, men lusten rann av mig lika fort så jag antar att jag väljer att hålla det utanför bloggen. Men det är bra att ha blogg, att ha möjligheten att få skriva av sig,lätta på hjärtat och sedan har man gratis terapi, woho! Nej men nackdelen med att ha en blogg och skriva om alltför personliga saker är att vem som helst kan komma åt informationen och sedan
använda det emot en, det finns så sjukt mycket elaka människor på denna jord, tråkigt nog så därför är det nog bäst att hålla en del utanför bloggen och sätta sig och skriva i den rosa dagboken med silverlås och papper med olika fruktlukter, haha. Jag hade faktiskt en sådan när jag var yngre, den ligger kvar och skriker eftter mig i någon låda här hemma! Bjuder på en fresh bild på Zac efron istället, föll pladask för honom när jag såg honom för fyra år sedan i första HSM filmen, haha jaa i know det skriker pojkbandsnerd om honom men jag håller fast vid gamla favoriter så låt mig tycka att han är en liten piece of cake! ;)

Anita delar med sig av det goda!

Musik kan ibland vara det härligaste som finns, musik livar upp och kan förändra humöret och få en glad!
Den här låten är så otroligt jäkla skön, partylåt, chilllåt, funkar till vilket tillfälle somhelst, denna kommer att
tjatas sönder nu till sommaren, garanterat!   Varsågod..! :)


Sommaren är snart här!


Trevlig helg!

Idag blir det lite partaj med storesyster mfl, ska bli roligt sis och jag har väldigt roligt ihop vi är som samma person i två olika kroppar dock är jag den lite mer elaka systern, åh förlåt för det syrran jag vet att jag varit väldigt pmsig mot dig på senaste men det har inget med dig o göra ibland har man det bara lite svårt jag älskar dig mktmktmkt det vet du!  :)

Behöver få "koppla av" och tänka på annat och  ha lite roligt nu, har varit så mycket skit att jag blivit så less på den. Så less på vissa personer men jag tänker inte  ge upp för det, idag ska det ha's kul :) Trevlig fredag allihopa!

Sockersug!



Åh jag är sugen på godis eller något sött men inte för ja de inte nä för här ska man sitta och ha företagsekonomi i 2,5 timme till med en halvfebrig panna och tunga ögonlock.. håller på & blir sjuk uschauscha! :[ Och jag tycks aldrig bli nöjd med bloggen och få den som jag vill ha den men nu får den fan vara ett tag har blivit lite halvless på att hålla på ändra den var och varannan dag. haha , men lite roande är det dock! :P





Varför går allt emot mig!? aregh..!

Ja för det gör det verkligen, inte allt men mycket och mest har det med jobbet att göra. Alltid är det något eller någon som är emot mig eller ska klaga på något jag gör. Jag gör BRA ifrån mig på jobbet och det vet jag. NI vet det också och NEJ det är inte omöjligt att man får 30 telefonsvarare på två timmar 8 nej och 4 sålda, shoieet, blir allvarligt talat sjukt trött på att det är "omöjligt " bara för att alla andra ringt och fått 40 nej och jag fått 7.. då har jag enligt vissa suttit och "latat" mig.. blir så sjukt sur, e så döötrött på den här skiten till jobb. Idag har jag inte slappat en sekund och det kan jag ärligt talat säga och ändpå kmr de ngn fram o säger att ja ska kika på deras dumma statistik, JAG GÖR MITT JOBB. låt mig va fan.. blir så sjukt less. fan va skönt de ska bli dagen man får ett nytt jobb, ska hem o skriva nytt cv när ja kmr hem eller något.

Jag e bra o de vet jag o dagen ja slutar kmr ja sluta med gott samvete för jag vet att jag gjort ett grymt jobb oavsett vad några av er säger, att jag gör det som behövs men inte mer. Ni e bara avis eller så har ni nå statistikproblem för det är inte statistiken som ni har framför er som visar om jag suttit och latat mig eller ej för man kan faktiskt ha 20 samtal på 2 timmar om man pratar länge och behandlra kunderna väl så sug min ... nått!! haha okej nej de va kanske inte så schyst sagt men ärligt talt så dfår jag nå feeel på vissa.

btw jag har gjort om min blogg lite :D o så ni alla vet, på första bilden där jag har ett tuggummipaket i munnen så va jag 14 år så det har jag att skylla på om ni ville klaga eller fjortisstämpla mig på nå vis.. hehe! hara fint!

Människor som förändras till något sämre

Fick just reda på en sak som gjorde mig rent utsagt besviken, en person som ja en gång i tiden delat otroligt mycket med gjorde mig veeerkligen disapointed.. Om det var någon människa på denna jord som jag trodde bra om så var det denna person men you really proved me wrong och allvarligt talat så tycker jag bara synd om dig, människor slutar aldrig förvåna och ja; dom förändras, det är bara ett faktum och en tidsfråga.. Jag kommer ändå aldrig  sluta att bry mig om dig och önska dig det bästa trots det här men jag kan dock inte förstå hur man väljer att stöta bort en person som man delat så otroligt mycket med som du gjorde..

Idag ska vi på påskmiddag, faktiskt om någon timme bara och jag sitter här med kläderna jag vaknade upp i, nej nu måste jag hoppa in i duschen och fixa mig, glad påsk på er allihopa! =)

Passengers



Just nu sitter jag på jobbet och har lite rast, var bara tvungen att lägga upp en bild på patrick wilson som jag såg i passengers igår, han e så fin, åh ja skäms nästan , 20 år äldre än mig men vafan han e så charmig, iaf innanför bildrutan! haha.. jaja nu måste ja börja jobbai gen. hare fint!

Denna pluttunge är guldvärd <3

Alltid får han mig på bättre humör  love you !!

ett sånt obehag

Jag fick veta något ruskigt obehagligt nyss.. hjärtat slår fortfarande dubbelt så fort som innan och svetten rinner nästan nerför pannan, herregud jag kan inte förstå mig på vissa saker, för att inte säga människor. Men en sak vet jag, det finns onda människor, så fruktansvärt onda människor, jag äcklas av dessa och jag vill bara hålla mig så långt bort ifrån dessa och även ha dom långt ifrån mina nära och kära, vill aldrig ens gå förbi en sådan här människa, men hur ska det gå till när man är omgiven av en sådan, jag vill bort, vill inte vara kvar här.. Detta inlägg är bara i gåtor och ingen av er förstår nog och det är inte heller meningen, jag vill bara skriva av mig eftersom jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Jag kan nu med detta inlägg bara säga att när jag tagit studenten och blivit myndig så kmr det vara en befrielse att få "börja om på nytt".. Inte långt kvar tills dess alls..



Hoppas du inser att du är stark på egen hand! <3

Våren är här sötnosar!! :D

Visst blir man glad när vädret ser ut som det gör ute just nu? Solen skiner och allt fler människor syns ute! Så otroligt skönt, det känns verkligen att våren ÄNTLIGEN är här nu, och nu får den banimej inte försvinna igen utan nu ska den stanna och sen låta sommaren få träda fram! :) Nu var det ett tag sen jag skrev här sry för gles uppdatering men inte så himla mycket har hänt, har lurats lite med folk när de va den 1 april och just nu sitter jag och jobbar, hengång om 5 min ska bli skönt, får se vad som ska hittas på ikväll.. (: kram på er och ut i vårsolen!


RSS 2.0