Byter nummer..

snart. 

Skönt ..

målös.

Mitt liv består just nu av 2 påsar ostbågar, 2 påsar gott o blandat, läsk, en tv som står på en emma som sitter och har webcam sex med sin pojkvän och mig själv som försöker plugga. Jag blev nyss chockad, en person som jag vetat vem de är har dött, död som i död. Det är så sjukt, att människor bara kan försvinna från denna jord på nolltid.. fyfan vad hemskt. Jag förstår inte varför folk håller på med kriminalitet & sånt, varför tar man risker när man kan leva normalt? Ingen förtjänar ju att dö & bli skjuten och ändå finns de dom människor som kan ta en pistol och skjuta. Hur kan man vara så känslokall, usch, spyr på sånna folk.

Just leave me alone!!!!!!!!!!!!

Jag är så jävla trött på en person så det fan inte är sant, kan du bara lämna mig ifred din patetiska lögnare? Varför fortsätter du ringa & smsa mig än idag, VA?!  Okej jag vet att Kärleken gör en blind, den gjorde mig totalblind och i mina ögon var du den bästa killen, men jag är inte blind längre jag har vaknat upp och ser sakerna för hur dom är , jag ser nu vilken skit du är och har varit, en stor bluff. Sanningen hinner ikapp oss alla lilla vännen.. och ja vill inte ha dig längre, acceptera det och låt mig gå vidare nu. Du undrar Varför ja började träffa dig från första början om ja inte ville nått seriöst? Jag ville nått seriöst, riktigt seriöst men vem fan bad dig tabba dig som du har gjort? Du har varit medveten om allt du har gjort och Vad begärde du? Att jag skulle stanna kvar trots allt vidrigt du gjort och gör både mot mig och ...... Jag ville nått seriöst men det finns en gräns för allt, and you crossed the line way to long, om och om igen..därför lämnade jag dig. En människa som inte vill bli räddad kan inte bli räddad, du är en fara för dig själv..

Och sen, att du har mage o säga att du älskar mig? HA- HA -HA.
För dig kan de inte ha varit nått annant än bara ord.
Du vet fanimej inte ens innebörden av det.
Du fortsätter antagligen att jaga mig för att du inte kan acceptera att
det va jag som lämnade dig, jag- hon den ödmjuka och förståndiga tjejen
som du trodde att du hade runt ditt lillfinger och som var så lätt att manipulera.
Men där hade du fel, wrong wrong wrong..Jag är bättre än så..

It's all about självrespekt, nått som du inte verkar ha för fem öre. 



If you love someone you dont want to share him/her

Ja är så himla trött på de här, de måste få ett slut för snart orkar ja inte mer,jag vet inte vart jag får tålamodet ifrån varje dag. Snart har jag ingen tålamod kvar och då kommer jag få spel..

I love you so it hurts in my heart but that dont mean
that im gonna accept this situatuion the way it is now.

Välj.



Stockholm

Nu åker ja till stockholm, idag ska ja till grönan och på söndag något annat skoj, hemma igen på måndag eftermidda, wuhu.  C YA!

RSS 2.0