Sovit tills NU?!



Gaaah klockan är 15:00 och jag.. vaknade nyss?! När det är mörkt i mitt rum så kan jag sova hur länge som helst, jag märker inte om det är morgon eller kväll..hähä! Idag skulle jag ner på stan och göra lite ärenden får se hur det blir med det med tanke på vad klockan är.

Jag drömde så sjuka drömmar,blandannat om min födelsedag, drömde att jag stod där i lokalen som jag ska ha min fest i utan, någonting! Jag hade glömt att köpa dricka från systemet och systemet hade hunnit stängt o jag  stod där med halvpanik och hade även glömt att köpa allt annat. Tunga skivor och stereoanläggning hade jag inte heller, mitt i allt så växlade min dröm till att vi blev jagade av några typer ända ner mot havet som tillslut dödade alla (blandannat min syster det var hemskt att se på)  utom mig och Naomi som är miin 3 åriga kusins barn eftersom vi lyckades ligga blickstilla på marken och det såg ut som att vi redan var döda. (Spela död är min räddning om vi hamnar i krig, det har jag alltid trott ) hahahaha! okej jag vet inte vad jag babblar om längre, jag ska se till att ordna allt redan imorgon inför my B-DAY så att jag inte står där i sista sekund och min mardröm går i uppfyllelse!!!


CYA

SUM09









Tired but stil on fire!



Idag har jag jobbat och slitit som ett djur, jobbade från 12-19 på mcdonalds fick stå i kassan hela dagen och det var katastrofmycket folk som kom in och åt eftersom det var nån julmarknadsmakkapojja i stan med tomtar och hela faderittan. Köerna var ända ut till ingången och dom slutade aldrig utan det kom in folk som skulle äta hela tiden 6 timmar i sträck! Jag är stolt över att jag lyckades hålla tempot uppe och var så stresstålig som jag var, det är svårare än vad man tror att stå bakom kassan på mcdonalds och ta megastora beställningar samt fixa i ordning maten på nolltid, but i did it trots att jag kände hur svetten rann ner för pannan och det kändes som ja skulle kolapsa ,YÄH!

När jag kom hem började jag städa i ordning mitt rum fort som attans, allt smink in i neccesären, vek kläderna på nolltid, bäddade sängen på nån sekund sen mitt i allt frågade jag mig själv , " varför stressar du Anita?" då slog det mig att jag hade fastnat i mcdonalds stresset, min hjärna glömde ställa om sig till "RELAXMODE" men sen gjorde den det iallafall, hähä!

Mina fötter och ben värker efter idag, men trots det är jag så hyyypad, om 5 dagar fyller jag 18 år, i aint a little gurl anymoore, i'm groowing up! Laddar för fet firande av mig på fredag, partey för hela slanten!



GREEN


The truth about my brills



Vill ni veta sanningen bakom mina snygga brills? Sanningen är att det är ett par 3D glasögon jag fick när jag och syrran gick på my bloody valentine i sommras, jag drog bara bort plasten och VOILÁ så blev dom riktigt flashiga eller hur? HAHAHA! skämt och sido, time for bed nu ska jag försöka sova för imorgon ska jag jobba på mcdonalds, idag fick jag stå och göra pommes 4 timmar i sträck och jag har numera lärt mig att tåla brännskador av mördaroljan, man vänjer sig tillslut !

NATTI.

Stucked in the past?





Duktiga skådespelaren Fortesa hoti från andra avenyn är med i videon, me like!


En sak i taget.

Nu var det längesen sist jag bloggade, jag uppdaterar knappt nuförtiden, jag känner helt enkelt inte behovet eller lusten till att blogga dagligen men nångång ibland kan det hända att det kliar till i fingertopparna och då är bloggen rätt så användbar!

Jag mår inte så jättebra just nu, har åkt på en jobbig jäkla förkylning, influensa, svininfluensa or whatever. Okej nej svininfluensan tror jag nog inte att jag har, känner mig mest vanligt förkyld men samtidigt kan man inte veta vad man har om man inte kollar upp det, och jag känner mest för att ligga i sängen nerbäddad med varmt honungste med citron tills jag frisknar till, förhoppningsvis tills helgen. Jag har inte varit i skolan på hela veckan, känner ångest som fäään för det, har ju halkat efter i skolan en del nu men det ska jag försöka ordna sen. Känner mig bara så sjukt skoltrött just nu, men det måste jag försöka ändra på för det är ju trots allt bara drygt ett halvår kvar tills jag tar studenten, reaally looking for to!

Nästa kommande höjdpunkt är iallafall min 18 års dag
den 4 december, inte ens en månad kvar nu, det ska firas stort!!! :) Och idag snöade det här i Gävlestad jag fick ett samtal av min kära kusin som väckte mig och skrek " titta ut det snöar" att se snön plaska ner på marken fick mig att tänka på förra vintern, känns inte alls längesen som den var här, ja minns vintern 08 som att den var igår. Tänk att det snart är slut på år 2009, helt sjukt vad tiden går fort man hinner knappt ikapp!


Förövrigt så vill jag ge lite ris till mig själv igen pågrund av min dåliga närvaro i skolan denna vecka, men jag ska försöka bli frisk över helgen så jag kan återfinna min skollust. Jag vill även ge mycket mycket mycket ris till en pojk som verkligen har agerat med dålig stil gentemot mig without a reason men det är din förlust, du räknas numera som smutsen under mina naglar, som jag faktiskt just satt och rensade bort så nu är dom rena och fina, haha!

Ja otroligt nog så har jag, nagelbitarnas härskarinna lyckats spara ut mina naglar en bra bit utan att ha tagit i med några nagelmördarfasoner, jag är mycket stolt över mig själv, ska strax göra fransk manikyr på dom, måste bara hitta mitt acceton så a kan ta bort mitt orangea nagellack först. :)

Jag måste även rooos roos till mig själv igen eftersom det här är dag 3 utan att ha ätit godis&läsk, ökat mina mängder med frukt och grönsaker (käkar till och med broccoli nu som ja hatade) och dessutom minskat intaget kolhydrater varje dag, framsteeeg! Ska heller inte dricka under denna "kur" med undantag då min födelsedag är den 4 december, för då kmr det slås på stort med mat,dricka,godis och mh allt! Ska bli spännande och se om jag klarar av månaden fram tills min födelsedag iallafall, ha det fint allez hop, nu ska jag dränka mina smaklökar i mandariner!




No more plast nails, woho!

RSS 2.0