When Badboys goes goodboys.

skiiiiiiiit QL jag åkte på en jäkla förkylning ändå, måste varit efter helgens bravader.. Ja sover dåligt pga att jag vaknar av halsonten o inge sthlm vart de av heller, hoppas ja blir bra snart.. Just nu har ja ingen feber iallafall o tur är väl dt. Känns som att jag har en potatis i halsen o dt gör så ja inte kan sova, asont!!!! :(

Inga roliga nyheter har jag alls, men va statistiken höjs så fort ja uppdaterar, hur vet ni att ja uppdaterar? bloglovin, lr? lite småläskigt sådär..


Imorgon har jag en del att göra,
Ska ringa ett samtal till försäkringskassan på morgonen
Ringa shabnam som e hemma igen MIN ÄLSKLING!!
Ringa Doris som ja lovat ringa i 3 dar nu (SRY BBY)
Posta 3 brev , skriva ut CV & köpa ny foundation .
Ringa cristian o kolla jobb. åt marko med om de går stackarn.
Köpa gymkortet med emma om jag e frisk vilket jag dock tror att jag inte kmr va.

Dessa grejer måste ja fixa imorgon om ja så måste ut med feber , har dragit ut på dt alldeles för länge nu, breven äre skitbråttom med!!!




den ville inte upp i tidigare inlägget, chill i fuengirola haha !



FRIDAY SATURDAY EVERYDAY..

Long time no see helgen har varit helt okej, Daniel har varit på besök här i gävle med sina kompisar från Uppsala, skoj förutom att Danibanani måste lära sej dricka med måtta, har inte sett Daniel nykter en enda sekund denna helg lite småtråkigt sådär..hähä! Fredagen vare fullt ös, ja vart jäkligt full men jag tål sprit som en man så det gick i, blev dock ingen krogen som var planen- tiden bara rusade förbi.. Igår lördag vare jäkligt skoj på Nivå El medico va där och härjade ja körde nyktert, bra musik, bra drag bra folk & vi dansade så knäna böjde sig, sedan efter krogen vare dags för JOBB, helt slut efter jobbet & nu när man vaknade idag har man åkt på en äcklig förkylning, men ska försöka bli bättre tills imorgon så jag kan jobba sista passet innan ett par dagars ledighet då åker jag förmodligen till Stockholm, vi får se hur det blir med det! 

Ajaw, inga kort vart de heller trots att kameran var med, jag glömde totalt bort allt , efterklok är helgens nyckelord kanske. Bjuder på en härlig spanienbild istället, tagg på att åka igen blir kanske av i januari om Emma inte bara pratat gojja. :)


kiss my ass haters cuz u are my motivaters! ;)



OH YES !  ;D

Yes yes !

Jag har stora planer på G av min framtid äntligen så tror jag att jag vet vad jag vill bli!!
Om allt går vägen så e jag klar när jag är 23 år och är då utbildad socionom, utbildningen är på 3,5 år men innan dess har jag lite grejer att ordna, imorgon ska ja kika om jag kan fixa mitt matte B på en termin resten av ämnerna som är ett krav på att söka till socionom är klara, sen i april tänkte jag fixa högskoleprovet, har alltså 6 månader på mig från och med nu att plugga inför högskoleprovet, kollade igenom gamla prov som finns att träna på, gosh så svårt, svenska ord man aldrig i hela sitt 18 åriga liv trodde fanns, läsförståelsedelen i engelska o svenska va okej men matten va läskig!!


Lättaste ordet var nog VICE VERSA , som ändå inte är busenkelt..? Hhm..


Se upp för socialkärringen Anita för snart kommer hon i egen hög person!







damn he's a sexy bitch!


good feelings

ja mår prima ! lite ont i huvvet bara annars super, tack o lov alvedon!!

AAAAAAAAAAAAAWH

Idag va ja riktigt arg, nu har allt vänt jag e skit GLAAAAAAAAAAD. hahahahaha . love my life sometimes !! <3


remember me





oh booooi

Ja har blivit besatt av true blood , så faakkin braa,
å så fakkin bästa "jason stackhouse" MY HUSBAND  !!!!

RSS 2.0