massa skit!

Det är inte lätt när det är svårt, eller hur?

I helgen så försvann min mobiltelefon vilket gjorde mig riktigt pissed of, mobilen i sig spelar inte så stor roll men däremot mitt simkort, spelar en förbaskat stor roll, alla kontakter osv går inte att få tillbaka nu men jag beställde dock tillbaka mitt simkort med samma nummer så att idag fick jag gå & hämta ut det hos posten, men det dåliga är att alla kontakter försvann, så ni som läser det här, skicka era nummer till mig för jag har inte det kvar längre... :(

Sen till en annan sak, jag går just nu igenom en riktigt irriterande sak, en stor disskution med en person som jag va så otroligt nära. Men jag är nu trött på att disskutera & argumentera för du är en person som aldrig tänker skänka lite av din stolthet & erkänna dina fel. Om du vill hålla dig till osanning & inte vara ärlig mot mig, så är det ditt val. Men då finns inte jag i din värld, du är välkommen den dag du vill hålla dig till sanningen, tills dess önskar jag dig lycka till. KRAM!

På torsdag ska jag föresten till Stockholm, träffa en gammal barndomsvän ska jag också göra därborta, ska bli jääättekul!

KRAM!

uppsala imorgon!

Imorgon åker jag till min älskade älskling i uppsala, blir där hela helgen, Trevlig helg på er sötnosar!

Låtar väcker känslor något otroligt..

Hej igen, jag sa att jag inte skulle skriva mer på några dagar men jag måste, kommer typ få spel annars för finns ingen i den här sekunden som är här lr som jag kan ringa o flippa på så jag måste få skriva av mig.

Sitter med Iza-linn på msn och hon började med att skicka Jessica folker som jag efter att ha lyssnat på texten och börjat minnas den från när jag var cirka 11-12 år och diggade låten trots att jag knappt förstod vad hon sjöng om, men nu fattar jag ju allt idom säger och den är så fin & otroligt vacker!

Av kanske 10 låtar hon skicka så satt jag på en låt som kändes bekant till namnet så jag lyssnade på den, och då kom det! Fick en obeskrivlig chock känsla i magen för att jag började minnas låten & vem jag hade ägnat den till för snart 2 år sen. Jag minns så mycket och den väckte så otroligt mycket känslor att jag nästan började fälla tårar. Åh herrgud nu vill jag bara öppna mitt hjärta & berätta för er men nej det går inte, alldeles för personligt & privat att någon elak människa kanske skulle använda det emot mig eller nått, vem vet.

Minns & kmr nog alltid att minnas, guld, de va du verkligen!

Baby jag kan se hur du gråter fast dina ögon är torra
Jag ber till Gud och jag tackar han för han gör så du orkar.
Och jag kan se hur själen din lider i tvivel
försöker att upprätthålla det vi har och i de livet du söker,
och varje morgon vaknar du med rädsla i magen,
den rädslan för att inte ha mig kvar i slutet av dagen
så du ringer mig oavbrutet för du tycker min röst
ger lite plåster på såren men inte mycket till tröst
när jag är stressad i telefonen, helt ointresserad,
av vad du har att berätta och säger nog inte mera
än att jag måste gå, hinner inte, har inte tid
och ger dig inga tecken på att jag vill ha dig kvar i mitt liv
men älskling lyssna nu och lita på mig,
har aldrig velat släppa dig sen första dagen jag såg dig
jo vi ska kämpa tillsammans för meningen
du är mitt allt så snälla låt mig se dig le igen

jag vill se dig le igen
för jag ser gråten i din själ
som väntar på att brista ut
men snälla låt mig se dig le baby
åh jag älskar dig så mycket
ta min hand och lita på att det ordnar sig

det finns ingen ursäkt för hur jag beter mig ibland
jag är så självisk jag vet det men älskling ge mig din hand
låt mig mej se dej le lite grann jag lovar och menar det här
har börjat förstå vad ja gör och vill inte leva så här
du förtjänar så mycket mer efter allt du gjort för mig
i vått och torrt när jag vart nere har du trott på mig
under alla nätter jag gråtit mig genom ångestattacker
så har du torkat mina tårar och sagt att det kommer ordna sig
och det kändes bättre då men en natt fick du ändå slå 112
och följde med mig in till akuten och väntat i timmar
du är värd hela världen för hur du kämpat i dimman
alltid stått vid min sida funnits där när jag behöver
men ändå glömmer jag bort det sedan när det går över
och sviker dej om igen och det är på mig det är fel
men det finns bara en och det är med dig jag blir hel

du måste tro vad jag säger nu jag är ärlig jag vet
jag kan bete mej som skit det är förjävligt o det
måste få ett slut fort innan du bryter ihop
jag vill försöka förändra för jag har hört dina rop
som jag tidigare bara skitit i och tystat ner
då mina svar har varit pallar inte lyssna mer
men baby du vet ja du vet hur jag mår o
du vet också vad jag gått igenom nu under ett år
fram o tillbaka till psyket för att få prata ut
om att jag inte känt nån mening nu när allt snart är slut
men det börjar bli bättre nu och du är den att tacka
som fått mig upp på fötter igen för att tända facklan
det var därför jag aldrig rörde tabletterna som dom gav mig
jag visste jag kunde klara vad som helst bara jag har
dig så förlåt mig som all skit som du fått ta kom ihåg så länge du älskar mig så är det du och jag.

strök över det som inte alls stämde dock. Ni tror säkert att ja varit en skitdum flickvän eller liknande när ni läser texten men så var inte fallet utan det fanns en stor börda & orsak som jag inte tänker rabla upp om här & ni fattar säkert heller inget av detta skuminlägg men somsagt,


Här får ni. Enjoy and cry with me.


håller på med lite annat

Hej på er alla snälla & glada människor, hoppas ni må bra jag ville skriva för att tala om att jag inte kommer att kunna skriva här på några dagar då jag håller på med ett litet annat hemligt projekt.. Men kmr nog snart att börja skriva igen, ha det bra & bäst nu måste jag återgå till Daniels förbaskade hemtenta som tar kål på mig, men har man lovat något så har man & hur förbannad jag kanske är på filuren så aa, "de är en princip att lova.."

något riktigt hemskt..

har hänt och jag måste avbryta alla dagens planer. Har precis städat klart rummet och tänkte sätta mig & plugga ordentligt eftersom det verkligen behövs, hade tänkt göra Daniels arbete också men nu måste jag avbryta allt. Fick just ett samtal av en person jag håller så otroligt kär som jag måste stötta just nu, den här personen håller på att gå under och jag älskar henne över allt annat och jag tänker stötta henne till tusen, så plugget, det får gå åt sidan för att för mig kommer familjen & vännerna före karriären! Jag hoppas att allt kommer att bli bra och jag förstår din situatuion till tusen, kommer alltid finnas där för dig. <3 Kram på er allihopa! nu måste jag på med jackan & ut.

Jag låg just och kolla på dig

Jag låg just och kolla på dig när du låg och sov i din säng och jag kände ett glädjerus som kröp igenom ikroppen på mig. Jag satt och kollade på dig när du tog dina andetag sovandes och tänkte att du är det finaste jag vet. Jag kände att det var kallt i rummet och jag bäddade ner dig i sängen & la täcket på dig ordentligt så att du inte skulle frysa. Jag kände på din panna och pussade dig sedan på den och kände att jag ville ta hand om dig då i det ögonblicket och föralltid. Jag kände att jag skulle kunna göra allt för dig i det ögonblicket och att jag aldrig skulle låta något ont hända dig, sen kommer det cirka 20 minuter senare.. Jag får veta något i samma stund som krossar mitt hjärta i tusen bitar. Hur kan du, den oskyldiga fina människan som låg och sov så oskyldigt göra såhär? Varför.. kan inte beskriva hur fort min puls började slå och jag kände att jag skulle svimma av. Hur kan du säga en sak och sedan gå och göra en annan. Det gör ont i mig.. finner inte ord längre . Är bara så less på att bli förstörd av människor man verkliigen tycker om, det är då det är svårast att reparera sig.

Things you'll never forget..

It's just the cutest thing When you get to fussing
Yelling and throwing things
I just wanna eat you up
I don't mean no disrespect
When I start staring Knowing that it makes you madder
I'm sorry but seeing you mad is so sexy

Could it be the little wrinkle over your nose

When you make your angry face
That makes me wanna just take off all your clothes
And sex you all over the place
Could it be the lil' way you storm around
That makes me wanna tear you down Baby,
I ain't sure, but one thing that I do know is

Every time you scream at me I wanna kiss you

Baby when you put your hands on me
I wanna touch you
And when we get to arguing
Just gotta kiss you Baby,
I dony know why it's like that
but your so damn sexy


When you're mad... !


Eva longoria har lagt på sig.


Header hit & header dit!


                     

Det fanns en period för inte så länge sen då jag satt och pysslade lite med ett B program jag har på datorn där jag lekte lite och gjorde om mina headers på, detta är dom senaste jag gjort, inte så värst fina men det är verkligen tidsfördriv. Jag har alltid tyckt om att fixa o trixa med hemsidor osv, så det ska bli kul med webdesign nästa år!

Jäkla klenis..

Hallu där ute, här sitter jag på jobbet med världens och jag menar världens träningsvärg i ryggen benen& rumpan och vart kommer den ifrån då? Jo den kom ifrån idrotten i skolan igår där jag gjorde 15 grodhopp och 15 situps & 6 rygglyft och idag har jag så jäkla ont i kroppen att det ser för jäklans roligt ut när jag går. Hur klen får man bli!? Herregud jag skäms verkligen.. måste börja träna igen känner att kroppen har gått och blivit lat och klen igen. skärpning!

Igår blev det inte så mycket pluggande, hann med o göra en halv bokrecension plus 1 fråga på Daniels Kristendom uppgift sen orkade vi inte mer och började monga oss med varann och JAG va så otroligt generös och lagade mat åt Daniel för att han sa att han va hungrig. Jahap tänker ni, whats the big deal with that? haha men det är nämligen så att jag inte är den typen som ställer mig och börjar steka mat & dona så fort någon är hungrig men Daniel är inte vem som helst för mig så jag va generös nog och ordnade mat åt stackarn.

Imorgon är det fredag vad händer då? Tror på att det blir grillning med några kära vänner för min del, återstår att se!

Här sitter vi...

Halloj! Här sitter jag med min laptop och Daniel sitter med en laptop han med, vi ska plugga idag då vi båda har mycket att göra men tja, jag sitter o bloggar och Daniel kollat fotbollssidor, det går verkligen framåt , haha! Nej nu ska jag sörpla i mig nudlarna som har börjat svalna och sen sätta igång, Hälsningar från BLACK N WHITE (<-- daniel)

Snakes



Varför finns det alltid människor som beter sig som ormar, är sluga som ormar, lägger sig i ens liv, kommenterar, vill veta och är fruktansvärt irriterande.. Dom använder sig av olika taktiker, vissa är trevliga, bra på att slingra sig och bra att lägga upp en "täckmantel" för att det inte ska synas att dom egentligen har baktankar i det dom gör medan andra går på den fula taktiken och hugger till på engång. Varför  ska  folk  lägga  sig i  ens  liv   och vilja veta  saker om ens privatliv? Stör mig så fruktansvärt på dessa typer och man ser igenom er oavsett om ni kommer med ett riktigt fint leénde på läpparna så märks det. Lägg ner och sköt erat eget liv,lever ni på gossip och av att veta vilka steg jag tar och när jag gör det, shit alltså sluta lägg er i. Sluta fråga om mig eller saker som rör mig, sköt ditt eget liv honey för ormar gillas inte det skulle du nog inte heller gilla..

Vart tog solen vägen?

12 Maj och solen gömmer sig, vad är det frågan om? Ena stunden är det -sol som växlar till vind&blåst som blir till sol som sedan blir till regn..jäkla bajsväder! Nu tycker jag solen ska komma fram och stanna kvar i någon månad åtminstånne, för visst blir man glad när solen skiner och man kan gå omkring och känna sig snygg i sina brills! ;)

Nu var det längesen sist.

Hej allesammans, nu var det ett bra tag sen jag skrev sist, har haft saker på gång & inte haft tiden till att sitta vid datorn och när jag väl har haft tid över har jag valt att bara njuta av den så mycket det bara går i sängen sovandes, yes that´s moi - sover 70% av mitt kära liv ! Sen jag skrev sist har allt & samtidigt inget hänt, jag har spenderat tid med daniel, gjort ett till hål i örat på mig själv, hyrt & kollat på hela säsong 3 av OC (sjklart storböla när marissa dog), tagit det lugnt och varit hos min älskade vän Shabnam, finally!!! Åkte till min älskling i uppsala och var där hela helgen, verkligen jättemys att ses igen och oftare ska det bli nu! Fick träffa shabnams söta lillebror som va världens sötaste och fick även upptäcka .. gottsunda! yäy haha..  I helgen har även Danibooy fyllt år, 20 gammla år, grattis på dig din filur! Shabnam & jag åkte till gränby där vi hittade en rolig sak i present till daniiboy som han fick av oss som jag först vägrade gå med på att köpa då jag INTE vill uppmuntra hjärtat att dricka men efter en massa ståhej och skrikande så gav jag mig med.

Nu ska jag fortsätta att plugga & se på säsong 4 av OC. Har verkligen press på mig när det gäller inlämningsuppgifter & skolan, skärpning nu för min del & ja lär lägga på ett kol! Ha det fint människor!


Jag och min Shabii, finns bara två ord för dessa bilder, Thoose days! <3

RSS 2.0