DET MAN INTE SER DET LIDER MAN INTE AV

Hemma i gävle nu, sitter med laptopen i sängen och kollar på nån svensk film på teve som är helt sjuuk..haha! Har även tryckt i mig en massa jävla socker och ja.. tröstätit helt enkelt..Home sweet home vare så? Näää verkligen inte..usch jag vill tillbaka till Stockholm!

En sak har jag lärt mig idag, Det man inte ser det lider man inte av!

Men så nyfiken som jag är så såg jag och ja nu lider jag.. fanfanfan. Det minsta man kan få vid det här laget är väl en förklaring...? Ge mig en tack!

BUT STILL.. MISS U! ;/

HEJDÅ STOCKHOLM, HEJ GÄVLE!

Ja nu är det klart, har precis packat ihop allt för imorgon åkerjag tillbaka till hålan Gävle... kuljul!
Menmen det är bara för en vecka sen kommer jag hit igen, papi fyller år. Kommer dock bara vara här i knappt en vecka då eftersom det är Cityfesten i gävle den 6:e ?, och de får man då iinte missa! Kommar sakna Lali... Marcelo också ofc! Tycker verkligen om den lilla apan Marcelo även om han är jobbig 80% av tiden vi är med varandra så har vi blivit rätt bra homiesar höhö, sen Lali..han är speciel :) Men vi ses snart, back to reality snart börjar ju skolan också så då blir det verkligen tillbaks till den verkliga skiten..men det är bara att bita ihop!

Idag har jag föresten varit och badat igen till slagsta vart det denna gång, var där med Sabrine, hennes söta lillebror Omar och Marcelo. Sen kom Lali, geggi & Ali dit... ;P IDAG VAR DET RUGGIGT SKÖNT VÄDER, INTE SANT? :D

Nu mina vänner ska jag lägga in lite bilder så dom inte blir kvar här i datorn för far min kan inte skicka dom till mej via msn för det vet han inte hur kan gör.. nångång ska jag lära dig! :D

CHAO !


IM SO SO FUCKING TIRED...

I havent sleep en blund! Och därmed därför jag skriver som en fiffelkratta! BUT STILL....

Eriksdalsbadet here i come! ;D hahaha... PSYKO!

And...

IM IN LOOOOVE WITH YOU <3


LINSDAY lohan..lesbisk?! :O




Som säkert många av er redan har läst så har Linsday lohan nu skaffat flickvän, Samantha Ronson dvs att hon har gått och blivit bisexuell. För mig personligen kom det som en stor fet chock och inte nog med att hon har förstört sitt liv genom att ha blivit en slags crackhoe utan nu överraskar hon oss med att hon är bisexuell... Jag tycker att det är äckligt! Hela hon har blivit äcklig... Minns ni henne från filmen föräldrarfällan då hon var cirka tio år och spelade en tvilling? Vem kunde tro att den lilla söta tösen skulle bli en knarkare och lesbisk dessutom...

   
 Linsday Lohan som liten, från filmen föräldrarfällan.



Kommer visserligen få mycket skit för att jag är emot lesbiska/bisexuella men det är ju klart att man måste få säga som man tycker, alla tycker vi olika! Men för det betyder det inte att jag hatar dom eller att jag tycker att dom är mindre värda absolut inte.

Vad tycker ni om Linsday Lohans stora chock, var det bara jag som nästan tappade hakan?


röstningen är avslutad

Måste säga att det var riktigt jämt mellan Zac Efron & Jesse McCartney, vinnaren blev ZAC EFRON med endast två röster mer än Jesse, så här kommer en riktigt fin bild på zac efron som gör att man helt klart smäääälteer!



Watch out, fler röstningar kommer att komma upp under veckan var med och rösta du med! ;)


gratisbioo!!


(observera att detta är endast några av alla butiker som du kan få ett presentkort ifrån)


Såhär kan du lätt samla ihop poäng!

EXEMPEL 1



När du har varit med och tävlat får du automatiskt 15 poäng, så lätt är det!




Jag är själv medlem och bytte in en del av mina poäng på ett presentkort på H&M. Vill du också BLI MEDLEM och dessutom få ditt konto laddat med hela 75 poäng? Tryck då på denna länk för att komma till Gratisbios hemsida och därmed när du har registrerat dig få 75 poäng.

Det är gratis & enkelt!


HUR MÅNGA POÄNG BEHÖVER JAG?



jag vill inte hem till skithålan!

Tja, idag har jag & far tagit oss en tripp till Kista,  jag kom på att allt var stängt  i t-centralen så då var det enligt mig meningslöst att dra dit så det fick bli kista galleria eftersom dom har öppet till 21:00 varje dag. ;D Där inhandlades lite linnen, en tyffing T-shirt & örhängen, kanske lägger upp bild sen på det. :)

 
här e iaf lite av kista + någon gullig liten bebiis :)



När jag kom hem så träffade jag Marcelo och var med honom & Sabrine, sen kom söta "lilla" Lali också som hade legat & sovit hela dagen, haha. :) Kom och tänka på en sak idag då jag & pappa satt och prata..Jag har varit här i Stockholm i mer än två veckor nu och jag ska åka hem till Gävle nästa vecka!!!! :'(   Jag vill verkligen inte åka men jag måste för att jag har något viktigt som jag måste göra... men vet ni, jag åker till Gävle den 25e dvs om en vecka precis, ska vara där i tre-fyra dagar endast sen kommer jag hit till stockholm igen. Pappa fyller den 3e augusti så jag kommer. Kommer även komma till ung 08 när det är här & the voice med min lilla dooris :) Och då ska jag ofc träffa gullisarna här, fan va ja kmr sakna dom :( iaf  lali.. o marcelo oxå lite.. haha!!! ;/  Men jag kommer att komma hit ofta nu, det kan ni ge er på så ni blir inte av med mig... muahaha ;)

 


 Nu när jag tänker efter... Jag tror jag vill flytta till Stockholm, vill inte bo i en skithåla som Gävle..90 % av folket där är bara skitfolk som snackar skit om allt och alla och dessutom finns det knappt nått att göra där. Det händer nästan aldrig någonting och Gävles största höjdpunkt vad e de? Jo typ Cityfesten som är en gång om året och som nu kommer att sluta. Det suger verkligen..jag älskar  stockholm, det kryllar av alla möjliga möjligheter i denna stad, jag trivs helt enkelt!

Vem vet, jag kanske lämnar Gävle en gång för alla? ;O    we will see !


Vem är HETAST?

       
Zac efron, känd från filmen High school musical eller Jesse McCartney, varit med i serien Summerland.

Jag måste säga att jag föredrar Zac efron helt klart! Jag blev dödskär när jag såg High school musical för första gången på tv och jag kunde inte släppa blicken från tv-rutan så Zac attack blir det för mig, men Jesse McCartney är också ubersnygg! 

Vem föredrar DU?  :)

Släng en kommentar om vem du föredrar eller tycker är snyggast, imorgon får vi se vem som vann av dom!
(Jag tror faktiskt Zac efron vinner, men vem vet alla har vi olika smak)

en dag nere i ängen

En hel del dagar har spenderats nere i ängen...

Vi såg två regnbågar där nere efter att det hade regnat, titta själva, fint va? :)




 

Marcelo å Ja :)

Hancock

God morgon på er folk!



Vaknade för cirka en halvtimma sen och nu sitter jag här, ska strax ner till T-centralen med far min så vi för första gången kan komma ut lite tidigare än vanligt! haha..

Anyway igår var jag på bio, hancock hade biopremiär så den fick det bli. Jag hade alldeles för stora förväntningar av filmen så den blev nästan lite av en besvikelse. Den började som en rolig komedi och till slutet blev det alldeles för mycket action, det passade inte riktigt ihop! Men den dög iallafall, gick på den med Lali,Marcelo, geggi & Ali ;P Även om filmen inte var den bästa jag sett så måste jag säga att det var femton gånger så roligare att gå på bio här i Stockholm än i Gävle, biosalongen vi gick på har cirka 900 platser med balkong och bra ljud + stoooor bioduk. Den hade allt som Gävles fjuttbio inte har helt enkelt! hahaha..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen så ska jag hoppa in i en klänning, muahah. Hörs senare, puss!



BTW.. Verkar som att Beckham vann över Ljungberg stort! Grattis till beckham, men de e ju klart... med lite plastikoperationer hit och dit är väl självklart att man kan göra sig snygg, am i right?



Men trots operationer och superdyra antirynkkrämer... dreggel dreggel!!!!

gratis är alltid bäst!

Föresten... måste berätta att jag blev medlem på en jättebra sida idag där man kan få gratis biobiljetter hemskickade.

När du blivit medlem så samlar du ihop poäng som du byter in mot biobiljetter eller presentkort. Du får 50 poäng när du registrerar dig, och ytterligare 25 poäng om du värvas utav mig, det gör du genom att Klicka här   Klicka på länken och registrera dig, det är enkelt och gratis! :)

På tal om bio så är det premiär för filmen  Hancock imorgon, will smith gör alltid bra filmer och denna verkar verkligen superbra, kanske ska in och boka biljetter nu på en gång!


Ljungberg eller Beckham

S T E K - H E T A   var namnet på dessa två hunkar men du får nu bara välja en av dessa två och säga vem du föredrar,
Vem väljer du?

              Fredrik ljungberg                            ELLER                  David beckham

  

Jag kan inte bestämma mig för vem som är Snyggast men jag tror nog det får bli Beckham eftersom jag alltid avgudat hans utsénde sen jag var liten.

Släng en kommentar och rösta om vem du tycker är Snyggast eller vem av dom som är din favorit. Resultatet  av rösterna kommer upp senare ikväll!

internet krångel

Hejsan!

Mitt internet har krånglat här hos pappa och har inte fungerat på två dagar, jäkla com hem! Men nu är det hur som helst fixat, hinner inte skriva så mycket mer nu för jag ska ner på stan med Pappa och fixa & dona lite, skriver senare när jag kommer hem om vad jag gjort dessa två dagar,

hörs sen! :)


en lyckad söndag!


Tjaaa!

Idag har det varit jättehärligt väder här i kära Stockholm..yesyes! Har legat ute och stekt hela förmiddagen och kan faktiskt säga att jag har fått liiiite färg iallfall! ;D Efter att ha legat i solen en stund så kom Marcelo förbi med nån kompis till honom som heter Fernando (jätte trevlig pöjk) så där tog solandet slut... Sen efter ett tag så drog vi allihop till Hallunda för att jag skulle käka på Mcdonalds, pappa var inte hemma och jag orkade inte göra i ordning nått så det blev donken..:P

Sen har vi väl i princip bara chillaat runt, pappa kom hem senare och vi käkade (igen) sen gick jag ut igen,ner till ängen och där var grabbsen igen och jag köpte glaserade åpplen, fan va de e gott! sen spelade ví lite basket oxå ;P Fernando & ja va i ett lag och vi kan väl säga att vårat lag vann! haha..  nu så har mitt pekfinger blivit helt pajj.. tror jag har stukat den :(
Hur som helst så har det ändå varit en lyckad dag, märkte inte ens att det var söndag eftersom söndagar brukar vara överdrivet booooriing!

FÖRESTEN . . . jag bjuder på . . . .

Lite bilder från idag! :D




   

SUNSHIINE BABY :D

 
stekarn vare här va? 


Fernando och Marcelo påväg från Mc donalds! :D Gillar den här bilden ;P


En jobbig liten söt mongo :D



En snällis & gullis :)   Fernando heter denna pojk (;


En G ... SÄGER VI!

andra doppet

Nattliga hälsningar! hahaha..

Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har badat! :D

Var rätt skönt, andra doppet i år, woohoo!

Idag har jag även spelat minigolf med far min, gick pinsaamt dåligt för mig och pappa vann över mig...Jag skyller på att banan var dålig, bollen kunde rulla tillbaka trots att det var plant.. aja! Har även träffat Abbe idag :D Och Lali också för den delen... :) Ny dag imorgon,  ska sola och bada imorgon också om det blir bra väder.

Ska väl strax gå & lägga mig men väntar dock på att Lali ska ringa, om han nu ringer den Åsnisen! jaja,
 


nattinatti :)



sekunden innan kameran dog!


stockholm i mitt hjääääärta



Hejsan allihopis!
Nu känner jag för att skriva lite här , idag har vädret varit skit här i Stockholm i princip hela dagen...! :(
Tråkigt väder = dålig stämning men ´jag vill ändå inte härifrån! Jag vill inte tillbaks till tråkiga lilla skit Gävle jag trivs här i stockholm och även bland dessa trevliga människor här... :) Men nästa vecka kommer syrran hit och hämtar mig och Pappa men jag viiilll iiiiinte! :( :( :( :( Vill vara kvar här, har inte fått tillräckligt med tid för att få göra allt jag planerat + att jag vill få lite mer tid med några nära o kära här och ja på tal om det så har jag ju knappt träffat Abbe heller! aja, det ska iaf göras innan jag åker. Imorgon kanske? Men vet ni vad, jag kommer åka tillbaka med Pappa hit igen när han ska åka hem från gävle, då ska jag haka på! hahaha.. funderar bara på vad jag ska säga till jobbet men äsch det löser sig! :)

Idag har jag förövrigt varit med Vladimir (lali) och Marcelo också men marcelo räknas inte den lilla dumma apan! hahaha, har föresten bilder o lägga upp från idag, eventuellt en video! Men det gör jag nog imorgon, nu ska jag snart till sängen!

PUSS! 

regn?

Godmorgon allihop, idag är vädret inge vidare här i Stockholm...tråkigt :/ Ser ut att börja regna vilken sekund som helst!!
Aja, nu ska jag strax äta mat, hörs sen!

bild på gullisarna

    
Hahaha ingen var särskilt kamerasugen men Lalis ass vile synas liite iaf! :D


Men ja lyckades få med deras gulliga fejs ändå! hihi ;)

     
              

Första bilden: Marcelo
Andra bilden: Lali
Tredje bilden: Åsnis & jag x)


min dag idag.

Idag har vädret varit superskönt här i Stockholm och jag passade på att sola så mycket jag kunde, och mer än en kvart hann jag inte för då kom molnen och ville jävlas med mig, hahaha! Aja, får väl göra ett nytt försök imorgon, måste försöka vakna lite tidigare bara!!!
 
                           


Efter mitt försök på att sola så gick jag ut och träffade Marcelo och sen kom Lali också, det va faktiskt ruggigt kul att träffa dom! Lali har jag inte träffat på jag vet inte hur många år, kan väl vara tre år sen...? Men de var väääldiigt treeevligt iaf! :D Sen kring åtta tiden så drog jag med stackars Lali till ica maxi som ligger ganska långt härifrån för att jag skulle köpa hårfärg men väl där så ångrade jag mig och köpte fishermans friend,tuggummi och glass istället! höhö... x)
Tack för att du följde med gullet, och förlåt för bitchslappen du fick, hihi! :* (A)

Aja nu ska jag väl strax sova, ny dag imorgon!
måste bara tillägga att föräldrar verkligen kan gå en på nerverna ibland!!!!!


SUNSHINE BABY!

 
Hurra för sol! :D Nu ska jag gå ut och lägga mig i solstolen och steka, cya!

(i Gävle var det visst molnigt idag(?) stackars gävleboor.. muahah! )


Mörkt eller ljust?

Har ju tidigare skrivit att jag ska färga håret mörkt igen men lära kolla lite innan om det kommer att passa mej eller inte så jag tog Doris löshår som är ungefär den färg jag vill ha och testade lite..haha :D vad tycker ni, ska jag ha ljusbrunt eller mörkbrunt? Själv tror jag att det lutar mot mörkt!


jordgubbar = yummie!



Idag var det min tur att göra i ordning efterrätt här hemma, självklart blev det lyckat! ;)


Titta själva! :D



hihi okej det vart väl ganska bra iallfall... 8-)

Försökte få pappa att kolla på film med mig men det varade i kanske 20 minuter sen stängde vi av, dels för att pappa inte är nån filmtittare och dels för att filmen var förvirrande och seg i början. The happening var filmen , den ska väl vara bra eller?



Kryssning?



Nu har jag suttit och klickat runt och försökt hitta nån bra båt som man kan åka med, Pappa och jag har nämligen funderat på att åka på kryssning i några dagar eller åtminstånne nån såndär dygnskryssning.. :) Jag fastna för att åka med cinderella eller birka men det kanske finns nått som är bättre än det någon som vet? Har verkligen superdålig koll när det gäller sånt.. haha!



Nu ska jag börja göra mig i ordning lite sen så ska jag kanske ut och träffa marcelo (?) oklart ännu men han ringde för en stund sen så kanske går och träffar honom sen.. Och så kanske doris följer med också, ska ringa henne strax så får vi planera något.. nu väntar duschen!

Hörs sen. / Anita


KOM HEM

Nu orkar jag inte mera! Du får fan ta och komma hem snart, jag saknar dig för mycket!!! :(

Den nda som finns i mitt huvud är DU , sakna dig sjuukt mycket <3333

färga håret igen?

Jag ska färga håret igen, ovanligt? Nej...
Borde verkligen klippa topparna också, ska nog göra det ganska snart!
Mitt hår vill jag ha mörkbrunt igen, tycker att jag passar bäst så och inte som jag har det, men när det är mörkbrunt så kommer jag att vilja ha det ljusare igen, jag blir aldrig nööjd....!



...



Te extrano muucho! <3


framme i stockholm

Hejhej!

Nu är jag hos Pappa i Stockholm, kom fram kring femtiden idag, vi åt lite god mat och sen drog jag till T-centralen och träffade Doris & Damir. Dom gick och åt mat på nån kinarestaurang och jag som redan hade ätit åt glass med friterad banan, yummie! Sen åkte vi omkring över hela Stockholm kändes det som och jag blev tillslut så jävla åksjuk att det kändes som att jag skulle spy! Men det gick över när jag veva ner fönsterrutan och hängde med huvudet utanför.. haha!

Anyway så är jag hemma nu ska väl strax sova om det går..

Saknar P jätteeeemyckeet! : (

Men jag är så jävla besviken på dej ska du veta, som fan!
Vet du vad det viktigaste är? ÄRLIGHET!

Jag känner mej inge glad alls för tillfället.. :( 


 


VEM FÖREDRAR DU?


Båda hunkarna är stekheta men om du måste välja en, vilken väljer du då?

Channing tatum
som är med i filmen Step up eller Chad murray som medverkat i blandannat one tree hill?

vs Channing tatum är helt klart min personliga favorit! ♥

something is wrong with bloggdesignen!? :(


jag gick in för att ändra bakgrunden och så försvann själva headern lr vare nu heter...Jag är inte den enda som har råkat ut för det iallafall har sett flera som har samma problem så jaja nu får jag väl börja om på nytt igen och ta en sån där amatör design som redan finns att välja på, surt!

Att kasta pengar i sjön!

Idag har jag varit duktig, aplåder till mig själv.

Skulle jobba idag men var alldeles för trött i kroppen och huvet för det, jag sov alldeles för lite igårnatt och det ska inte upprepas nåmer nu..Imorgon ska jag iallfall jobba klockan 09:30 på morgonen så ska snart gå och lägga mig.
Men vet ni vad jag gjorde istället? Jag har packat inför Stockholm och vikt alla mina kläder, de ni var inte lätt!
Hittade en massa kläder som bara har legat i garderoben utan att jag ens har använt dom också.. knäppte kort på alla jeans jag hittade som jag inte ens använder längre, det är som att kasta pengar i sjön!

Eller vad säger ni?



Hur vi människor är egentligen.. helt giriga efter att köpa ett plagg som efter nån vecka bara hamnar bland alla andra kläder man inte längre använder..usch skärpning! Jag måste lära mig att uppskatta mina kläder och inte köpa nya hela tiden för när jag kollade bland mina linnen och tröjjor så hittade jag en hel del som var helt felfria men som jag bara inte använder och köper nya istället. FY!


Lyckades packa väldigt snyggt tycker jag iallfall, behöver dock en ny resväska!




Sen kom jag på att man kanske ska ta med sig nån bikini också! Men när jag skulle bestämma mig för vilka jag skulle ta med mig blev det inte lätt...



Jag behöver en större garderob misstänker jag..


för der där är inte allt jag har, de finns mer!

Anyway, efter städandet så var det dags att belöna sig själv med lite gott!



Jag visste inte att Kitkat white fanns, fan vad jag älskar vitchoklad..den va asgoood! :)


Jag va nyss in och kika vad en biljett till stockholm kostar, letade såklart efter den billigaste och den går på cirka 200 :- ..dyrt tycker jag för & vara en enkelbiljett,ungdom. Får väl typ ta en såndär sista minuten om det går :D Fast det blir nog inte så jävla mycket billigare ändå, aja!

Har tankat en film som jag ska se på nu, i want candy heter den får se om den är nå bra =D natti!







VÄDRET DEN HÄR VECKAN!

Såhär ser vädret ut den här veckan i GÄVLE och i STOCKHOLM, det börjar gå mot ljusare tider, inte sant? :)



Kom hem kring tolv idag och fick nå ryck och började städa omkring mig, mitt rum såg nämligen ut som ett bombnedslag med alla kläder överallt men nu så är det fixat! Har kollat lite vad jag ska ta med mig till Pappa & så, kommer som vanligt ta med mig överdrivet med kläder men bättre att ha så det räcker än å ta med sig för lite ju... Blir där i två veckor ungefär, kommer kännas konstigt att för första gången åka dit och va där så länge utan syrran..hon och jag åker jämt till pappa tillsammas men inte den här gången.. Aja, hoppas på att jag inte får det allt för tråkigt men det behöver jag nog inte bekymra mig för, pappa och jag kan ha roligt ändå! Dessutom ska doris också vara i stockholm och vi ska till grönan tillsammans har vi sagt så det kommer & bli skojj, hennes pappi bor nämligen också i stockholm... :) Kommer däremot sakna P <3 som också ska bort, till Norge... men två veckor går väl fort får man hoppas ... ;|

Och så kommer jag att sakna min supersöta lillebror också! Varje gång jag kommer hem från pappa har han växt och blivit så jävla stor tycker jag och det enda jag vill är att umgås med honom efter all längtan men efter nån timme så tycker man att han är jobbig som fan igen och då vill man bara bli av med honom! haha.. Mamma kommer jag väl också sakna och syrran nämen vafan nu får jag skärpa mig låter som jag ska åka bort i ett helt år eller nått! hahah! xD

Har sovit i bara 4 timmar inatt men är inte trött för det :P känner mig utvilad konstigt nog men det är kanske för att jag blivit van? Hur som helst så blir det inte att sitta uppe sent för mig idag, imorgon ska jag jobba!

Nattinatti!



RSS 2.0