Yesterday was lovely

Orkar inte blogga, har inget sug för det. Men vill iallafall bara säga detta och sen är jag nöjd.


complicated


Ja e grym on the gym! ;)



Woho, kom hem för cirka en timme sedan från gymmet om inte mer och jag måste bara få ge mig själv beröm här, ja va så duktig och jag känner mig så otroligt motiverad. Systeryster och jag Solade också efter träningen och vi fick lite färg, lovely! Men vi solade i bara 8 minuter vilket jag tycker är lite för jag är van att sola i 20 - 30 min när det väl är dags för solning, well well, slipper ja öka risken för cancer iallafall! Nej usch får inte prata så.. Hur som helst, nu är jag hemma i Geflestad igen och jag vet faktiskt inte vad jag har att säga, home sweet home, mja, nu när jag väl är här så känns de som jag hade kunnat stanna hela veckan ut i estocolmo men eftersom de förmodligen imorgon blir lite ferre och för att träningen har väntat på mig här så e jag ändå glad över & vara här! =) Funderar på att ladda ner någon bra film som jag ska mysa ner mig framför.


Kram!

Jag förtjänar en feting!

Hallå därute :)


Vaknade precis upp efter att ha somnat i soffan i cirka 20 minuter, kan vara otroligt skönt att ta en sån tupplur då & då, jag älskar att sova när som helst och var som helst, är en riktig sömntuta !! men mitt under min sköna sömn vaknade jag till av att mobilen ringde och jag började gnälla för att den hade väckte mig och sen slänge jag på luren. Sen fem minuter senare fick jag nå slags fnatt och vaknade till och gapade efter pappa "Pappa va är det för dag idag!?!!?" Då svarade han att det var onsdag.  Då slog det mig i mitt trötta huvud "NÖHÖÖW Jag har missat andra avenyn!! De va ju fasen igår, hur kunde jag glömma bort de!!" Haha ja ni, vid ett sådant sjukt tillfälle kom jag på att jag missade andra avenyn igår. Det är en anledning till att jag sover oroligt, har för mycket i tankarna att jag kan tänka något samtidigt som jag sover, svårt att förklara men jag måste nog lära mig att rensa tankarna innan jag går till sängs så att jag kan sova i lugn och ro utan en massa tankar som gnager i sömnen..



Vilken tur att svt play finns iallfall så jag gnäller inte, blir en semla och andra avenyn strax, Pappa och jag var och handlade det idag så idag är det våran fettisdag  fetonsdag (;  Har alltid undrat varför det heter fettisdagen, trodde först det va fettis - dagen men Daniel sa att det var Fet- tisdagen så jag går efter hans ord nu. Kram! (:   

( Imorgon blir det gymmet!! Har saknat rullbandet och "skidmaskinen" )

Ett litet meddelande till alla er som kikar in här i min blogg;


                                                               



Så var inte rädda att skriva i era namn eller bloggadress, sluta vara anonyma!!  ;)

I am not crying anymore



God eftermiddag alla därute! Hur mår ni? Jag mår bara bra. Japp det gör jag, och jag ljuger inte när jag säger det heller. Visdom ger lärdom har jag lärt mig efter en lång rad av erfarenhet i livet. Ja, de gör det verkligen. Jag trodde för ungefär två veckor sedan att jag skulle vara svag även fast jag intalade mig att jag skulle vara stark. Jag trodde att jag skulle ligga i min säng hemma i gävle och gråta dag ut och dag in och vänta på att någon skulle komma och rädda mig, men nej. För jag har lärt mig att om man inte gör något åt sin situatuion så kommer ingen annan göra det åt dig heller, ingen skulle komma och rädda mig utan jag skulle bara få ligga i min säng och ruttna för mig själv, men det gör jag inte nu!
Jag tänker såhär; Om två människor är menade för att vara med varann - då håller dom ihop, oavsett vad som än händer! Och är man inte menade för varann - Då går man åt skillda vägar. Om någon tvekar på om det kommer att funka utan att ha försökt göra något åt problemet  - då tvekar den på om den vill vara tillsammans med dig och om du är värd besväret.

När jag har träffat personer i livet som jag verkligen tyckt om från hjärtat, då har allt som innebär tjafs inte spelat någon roll och jag har ändå varit redo att kämpa vidare i förhållandet. Visst man vill heller inte känna att man är en börda för varann och håller ihop ändå     bara   för   att. Men om man har kommit till en punkt där man känner att de är alldeles för mycket tjafs - varför inte prova att göra någonting åt problemet då?! Varför i makaroners väljet man då att ge upp istället? Enligt mig, övervinner kärlek ALLT! Men då kanske de är så att kärleken inte varit tillräckligt stark från den andre parten som den väljer att ge upp istället för att försöka. Jag har varit med om det här förut med och det är inte kul alls, inte kul att känna sig så himla hjälplös, att göra allt i sin makt för att försöka få en chans att göra det bättre. Men nej, när en människa har bestämt sig, då har dom tydligen det. Men det är så ruttet att om man känner så starkt för varann att välja att bara ge upp.FY!  Kanske är det så att jag alltid är den som faller hårdare.. kanske , kanske inte.

Men jag mår bra idag, jag står på benen, vill en person inte vara med mig, kan jag heller inte tvinga den och då är det bara slöseri med tid att försöka övertyga en människa till att vara med en, det är de dummaste man kan göra har jag lärt mig nu. Vill en människa vara med dig, låt den komma. Och de dummaste är egentligen att springa ut och mingla bland alla möjliga fester och krogar för att man tror att det kommer läka såren, nej. Det håller inte i längden. Börja med att stå på dig själv!  Livet går vidare och jag har ett långt liv framför mig som väntar..! :)


Gratis mat - såklart!!!


Wawawa!! Vem vill inte ha gratis presentkort på ICA,WILLYS, LIDL ELLER HEMKÖP? Jag vill ha det iallafall så vill ni också ha det? Amen bli medlem på freefood ni med då! ;) Nu är jag medlem där och förhoppningsvis har jag snart fått nå presentkort på ICA vill jag ha! ;)   HÄR KOMMER NI TILL SIDAN!

Heron City



Idag blir det en gammal klassiker, som enligt mig inte är lika roligt längre som när man va yngre. Men trevligt ska de bli ändå, har precis tagit en skön dusch och ska snart äta sen fixa mig, sen ska jag till heron city med Doris, Harold, Mikka och sötisen Adii :D Hej sålänge! =)  (btw, saknar gymmeeeet!! )

Tripp till köpcentret!

 
Hallå därute, kom precis hem efter att ha varit ner till köpcentret och handlat lite behövande grejer. Köpte även lite vitchoklad och kakor som jag ska gotta mig med ikväll, har nämligen laddat ner bedtime stories och 2 avsnitt av Heroes som jag ska kika på och mysa ner mig under täcket med. :) Hoppas att bedtime stories är bra, skulle egentligen se på den på bio då ja skulle få biljetter till förhandsvisningen men det vart inte av så nu får jag se den ikväll istället! När jag va nere på stan och kollade så såg jag en massa söta nallar av olika slag i en affär, goesdjur, prydnadssaker och åå så fina var dom! Riktigt söta kärleksnallar av olika motiv. Tänkte påengång på en speciell person och fick sånn lust att köpa de till honom. Tio minuter senare står jag vid kassan och ska betala då har jag fått med mig nallisarna, haha herregud! :') Nu kommer D få fler nallar eller så får jag väl behålla dom själv om han inte vill ha dom. aja nog om nallepratet nu ska jag hjälpa pappa och laga mat! 

Ha en bra söndag! :)

MYS med gamla bilder.. :)

Sitter hemma hos pappa i stockholm i nya lägenheten och äntligen har han fått en större lägenhet , så himla skönt att de finns större utrymme så man slipper ligga under täcket och smsa mitt i natten då enligt far min så ska man stänga av mobiltelefonerna . men nu kan jag göra de hur mkt jag vill muahaha!! :) Jaja nog om det nu, idag har det bara varit en lugn och seg dag. Och om ärligheten ska fram så kände jag för några timmar sedan när jag låg i soffan och tittade på let´s dance själv att jag inte har känt mig såhär ensam på länge. Jag kan bara inte förstå, har så himla svårt att smälta, hur en människa kan förändras så drastiskt, så himla obegripligt. Men en sak tror jag stämmer, att när man vill något för mycket så går det oftast inte.

Aja, den här dagen fick bli som den blev men trevligt är det iallafall att hälsa på min älskade pappa! <3
Imorgon ska jag nog ha det lite roligare iallafall, ska nog iväg till centralen imorgon och kika lite och även träffa lite vänner imorgon vill jag! Jag behöver det, har legat och deprimerat för länge nu.. måste komma på fötter igen. Be strong anita, be strong!

Föresten, nu när jag sitter på pappas dator så hittade jag en hel mapp med en massa gamla bilder som jag har glömt kvar här sen i sommras! Så himla kul att titta på och även så har jag hittat många år gamla bilder. haha, gu va fort tiden går.. :')

En bild på mig sen i sommras, vilken skillnad på min hårfärg då och nu! (ser lite divig ut tkr jag :D )




Och det här är mitt livs kärlek sen nio år tillbaka <3
Han kmr aldrig lämna mig och jag kmr aldrig lämna honom!



Och mer än så får ni inte se hejdå från mig! =)
Imorgon är en ny dag med nya tag! :)


chris brown vilket asshole du är!



Denna bild hittade jag nyligen på nätet när jag satt och kollade runt.. herregud! Jag trodde först att de var ett skämt, att media fejkade eller förstorade upp hela storyn om att Chris brown ska ha misshandlat Rihanna, men efter att ha sett denna bild så kan dom ju inte ha fel. Vilket svin han är! Jag trodde aldrig detta om honom. Men ah, världen och likaså människor dom slutar aldrig att förvåna. Ena dagen kan livet vara en dans på rosor och man tror att allt är bra och dagen efter får man en kniv i ryggen och människor förändras.. Antigen att dom förändras eller gått en bakom ryggen under hela tiden man varit tillsammans. Man tror sig veta att man vet vat en person går för som man kännt ett bra tag sen WOPS vänder det. Människor slutar aldrig att förvåna, så kära människor, ta aldrig någon förgivet om ni inte vill få erat hjärta krossat!

/ En med erfarenhet

Träningsvärk i magen!


Åh jag har en sånn fruktansvärd träningsvärk i magen! Åaaawahaaa va det gör ont när jag lutar mig bakåt på stolen och magen sträcks ut, gör så ont men på ett skönt sätt :) :( Och jag kan inte låtsas att allt är bra när det i själva verket i är det.. Men en sak har jag kommit på efter att jag nu har tränat både igår och i förrigår, träningen är min tereapi! Mår så bra då och det enda mina tankar vilar på är att jag ska klara att gå på löpbandet i många minuter till! Idag ska jag träna igen efter skolan. Imorgon blire stockholm om jag får tag på en viss person!! kram!


do you know how it feels..


LÄCKERT, eller hur? (:


Har du kontantkortstelefon?



vill du också bli medlem på GRATISREFILL? Klicka då här och blir medlem så får du även hela 50 Poäng i startbonus av MIG! :)

Sidan fungerar utmärkt och utan krångel, med bara några ynka klick på hemsidor,och göra gratis erbjudanden som att beställa hem GRATIS kontantkort, och värva några få vänner så har du redan samlat poäng till att göra din första beställning! Sidan är en ny gratissida som jag kommer att köra stenhårt på och självklart är allt gratis. JAG HJÄRTA GRATIS! ;) Bli medlem ni ocksåm ni kommer inte att bli besvikna!

HÄR KOMMER DU TILL GRATISREFILL!



Nu eller Aldrig!

Det är nu eller aldrig. En stor "revolution" kommer att ske med mig. Jag vill det och jag kommer att göra det, jag är helt säker på det och jag har bestämt mig. Förut har jag sagt det utan att riktigt mena det, det har bara varit ytligt. Men idag fanns det så mycket känslor och jag vet nu. Aldrig att jag kommer att mista något som jag värdesätter så mycket på denna jord pågrund av det här, nej . Det är nu eller aldrig. Och jag väljer NU.

...


när man är så djup besviken.

Så djupt sårad, att inte ens tårarna kan komma längre, då är det på allvar.
Mår så himla dåligt just nu, vill bara försvinna! Orkar inte mera känner jag, men jag måste vara stark!
Annars skulle jag svika mig själv så mycket och det får jag inte göra. Jag har klarat svårare situationer, jag kommer att klara det! Va stark anita, va stark!

En gång är ingen gång, två är för mycket..

How could you be so heartless

Fuck alla hjärtans dag och fuck fredag den 13e , fuck allt just nu! Här har ni en bra jävla låt!


det märks att det är Fredag den 13e, helt klart!

Jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu, hela morgonen har jag stressat som en idiot för att jag har hållt på att ordna med en överaskning till Daniel innan han åker till uppsala, i flertals timmar både igårnatt och imorse när jag vaknade, men det var det värt tänkte jag, att få se honom bli glad och jag vet att han skulle uppskatta det, så jag kunde likabra ha hållt på i flertalls timmar till och det hade ändå varit värt det för att se honom skina upp i ett leénde. hade fixat en liten överaskning som han skulle få av mig och ett brev som jag hållt på skrivit i många timmar som kan skulle få och läsa på tåget. Skrikit på mamma för att jag varit stressad att hon skulle ge mig pengar så att jag skulle hinna köpa någon god choklad till honom också som jag skulle ge honom tillsammans med det andra, jag stressar och skriver fram tills det är en halvtimme kvar innan hans tåg går. Slänger på mig jackan, ser ut som ett "hej kom och hjälp mig i både håret och fejset" men skitsamma tänker jag, det är att få se honom bli glad över vad jag gjort som kommer att spela roll! Så jag stressar fram till tågstation och skriver till honom samtidigt och frågar vart han är och då talar han om att han precis slutat praktiken och är påväg til stationen. Bra tänker jag! Då hinner jag precis, springer in på ica som ligger mittemot tågstation och köper chokladen och sen skriver jag till honom igen och frågar vart exakt han är, då får jag inget svar på några minuter och jag springer omkring som en dåre på stationen och kollar om jag ser honom men ingen daniel ser jag. Då kollar jag mobilen och ser ett sms där det står "Jag sitter redan på tåget" Ni skulle ha sett mig i den stunden. Jag brister ut i gråt mitt bland alla människor inne på stationen och blir så jävla matt och ledsen, jag springer ut där tågen kommer in och kollar om jag ser uptåget men det gör jag inte, bara ett tåg där det står "mot linköping" jag blir så jävla ledsen och börjar gråta ännu mer... Det här va ju min ala hjärtans dag överaskning, jag har lagt ner så mycket tid på det här ju. Om han bara hade svarat på mitt sms någon minut tidigare så hade jag hunnit! Men det är ju inte hans fel, han kan ju inte hjälpa att tåget har åkt. Men det kunde han, för tåget hade inte åkt. Bakom linköping tåget stod upptåget! Han visste att det var en överaskning som jag hade förberett för honom för jag berättade det när han sa att han satt på tåget redan och då hade tåget inte ens åkt, men jag trodde det!! Varför i helvette gick han inte av då da?! Jag blir så jääävlans besviken så det är sjukt, så ledsen och stod och grät där. Men gråten övergick nu till ilska... Och den sitter fortfarande kvar i mig. Jag skriver absolut inte det här för att någon ska skriva "oj va synd om dig va dum han är som inte kunde gör det för din skull blablbla " för jag vill inte att någon ska tycka synd om mig eller att någon ska påpeka att det va dumt gjort av honom, ni vet ingenting och varken vårat förhållande eller om honom, Daniel är ingen dum människa han är verkligen det bästa ja har! Men det här gjorde mig verkligen förkrossad idag och jag kan inte fatta det.. Just nu vill jag ha en flaska vodka att klunka i mig det skulle verkligen behövas, är så sjukt ledsen och besviken, behöver relaxa mina nerver... hejdå! Fredag den 13e oh yes it is. vad händer härnäst? blir jag påkörd av en bil snart?




Träning på G igen!

Hej på er alla ihopa därute!

Imorgon börjar helgen, kommer kännas konstigt utan Daniel, jag har blivit så van vid att vi ses varje helt nu för tiden men inte den här helgen för imorgon åker han till Uppsala :[ I dont lke it, vill att han ska vara här med mig och inte traska omkring där, speciellt nu den här helgen när det är "kärleksdagen" , boooh.. jag skulle ha prioriterat det först om jag va i den sitsen men jag e ju som jag är :) lite löjlig kanske !! Men men, vi kan nog ha våran egen alla hjärtans dag när han kommer tillbaka :) Vet faktiskt inte vad jag ska göra på lördag, har liksom inget och göra! Är det ingen som vill tillbringa den daagen med miig ? haha nej skääämtar lite ! =) =( Aja.. får bli som det blir.
Imorgon fredag ska jag fika med syrran och hennes vänner, kan väl bli trevligt i guess.. :P



Men nu till något som är positivt, jag har börjat gymma igen! Igår började jag en timma på workout center och det gick bra, är väldigt motiverad just nu för jag vill verkligen komma i toppform nu till sommarn och allt så det blir perfa! Ska träna idag efter skolan också och sen blir det lite i helgen också så det är ju något positivt iallafall! :)

Nej nu måste jag fortsätta med bokföringstjossan som vi håller på med på företagsekonomin, ha en bra dag! =)

Överaska någon du tycker om!

På lördag är det ju som sagt alla hjärtans dag och jag kommer fira det helt ensam, det blir inte Stockholm för mig! Jag och Daniel har tidigare pratat om hur det blir med lovet fram och tilbaka och när han börjar skolan osv och har då hela tiden trott att mitt lov börjar nu på fredag (eftersom hans gör det) och då planerat efter det men sen nu då, det visar sig att vi inte har lov nu på fredag!! Utan det är tydligen bara uppsalabor som har det, vi i gävle måste gå en vecka till i skolan och nu känner jag bara faaaaaaan! Nog med att jag skulle vara ensam till helgen och väljer då att åka till stockholm för lite plåster på såren, nu kan jag inte ens göra det! =( Aja, det får bli stockholm nästa vecka ändå på fredag och ligga hemma och tycka synd pm mig själv nu i helgen o vara orolig för att killen traskar omkring ute på krawgen men ja e ju som sagt en orolighetfaktor som inte kan sluta, inte kul! ..




Iza som sitter bredvid mig har sagt att jag får följa med henne och Micke på bio då om jag vill och det tycker jag va jättesnällt av henne hihi :D <3 Men vi får se hur det blir med det,känns lite dumt att störa deras fina dag ihop och jag kommer bara känna att jag e i vägen för dom!



Hursomhelst, tänker på att överaska Daniel på alla hjärtans dag med kanske lite rosor och ett fint kort även fast vi inte kommer kunna ses :) Får klura ihop något nu i veckan :) Jag som brukar vara så påhittig, kommer ju inte på något unikt o göra, kanske blir tråkigt med blommor - det gamla vanliga! Men det uppskattas faktiskt alltid ändå enligt mig och specielt att bli överaskad ! :)


Överaska mig med chokladogram om ni vill! :D

Givmilda vare va? ;)


Vill någon vara gullig och bidra med några hundralappar till min stockholmresa som förhoppningsvis blir av till helgen? (A) Det är upp till er om det blir av eller inte så här e mitt kontonummer: hahaha kidding! Tänk om det var så lätt och människor var så givmidla att poff så hittade jag några tusingar i mitt konto efter detta inlägg! haha naaaa, you gotta move your own ass annars förblir kontot tomt! =( Just nu sitter jag på engelska lektionen och kikar på fraiser, inte så roligt, datorn är mer spännande tkr jag! :)
PUSS

Alla hjärtans dag - Allas överskattade dag!


14 februari på lördag, så var det dags för alla hjärtans dag igen!
Överskattade skitdag som jag kommer att känna mig som den
 ensamaste på jorden på för att Daniel tänker åka bort från mig!
Då åker jag också bort hade jag tänkt! Stockholm, här kommer jag till helgen!
Kommer förmodligen köpa en massa tjockheter och tröstäta, buhu! :(

Doris.- will you be my valentine? (A)


                                                         


Lite fiffel med bloggen! :)




måste få skriva av mej..

Vad ska man göra när saker och ting inte känns bra? Ska man låtsas att dom är det och visa ett stort leénde när man egenltigen blir förbannad och irriterad. Jag vet inte nu längre.. Visar jag att jag blir arg och irriterad då är jag jobbig och ingen orkar med mig, ler jag för mycket då beter jag mig skumt.. Vara sig själv? Ja det är jag, men att visa när jag blir sur och irriterad kommer jag nog inte komma långt med tydligen, kommer kanske vara ensam hela mitt liv då? Äsch.. jag har mig själv iallafall. Kanske ska sluta bry mig så mycket, men hur gör man det? Jo man får låtsas att man inte bryr sig fast man egentligen bryr sig så jäkla mycket och bomben tickar inom en, men bomben får inte komma ut. För då tare slut.

Suck...

RSS 2.0