less

Ibland blir jag så trött på allt, får sånn lust att rymma härifrån till min egen värld där ingen jävel kan störa mig och där alla kan låta mig vara och där jag bestämmer själv, jag är så jävla less.. sjuukt less men jag måste stå ut har inget val. Imorgon ska jag nog ta en paus från de här och åka till Pappa i några dagar o koppla av. Svårt att hitta en billig biljett bara,allt är så förbannat dyrt.. Fan.. de är så mycket man vill men så lite man får.. ja orkar inte!  De handlar inte bara om ytliga småsaker det är så mycket jävla mer, som ingen ser men som bara jag känner av och måste gå och bära på varje dag o dölja det med ett leénde, ja orkar inge mer snart, dagen då jag kommer bryta ihop o öppna min käft, den dagen är inte långt ifrån och då kommer helvettet braka lös och det kommer inte bli trevligt, men är det värt det? Är det värt att öppna munnen o förstöra allt för en person som man bryr sig om , jag vet faktsikt inte.. Men ska man gå runt och leva i ett mörker ett helt år till.. fan va ja är trött på de här, ingen jävel fattar och jag begär inte heller att någon ska göra det för inte har ja gått ut med de här men ja mår inte bra o ja vill skriva av mig så låt mig få göra det , Jag är stark o jag kan klara det, jag har klara av det länge nu va är då ett år  till av väntan?  De är väntan av nåt bra, av frid.


får inte glömma o skriva att de finns en person som gör mig glad och som får mig på andra tankar och som omedvetet hjälper mig att inte tänka på dom här skitheterna som påverkar mig dagligen nu för tiden genom att finnas i mitt liv, att umgås med dig får mig på bättre tankar o gör att jag mår bra,  Jag är glad att jag har fått chansen att lära känna dig för du är verkligen en pärla, ja känner mig trygg med dig o i din närhet ler jag jämt inombords o vill bara ligga o krama om dig så länge det går!!  Jag är glad att du finns i mitt liv ska du veta, Jag tycker om dig (and.. i hope you like cheesey too! )  :D <3



Womanizer womanizer WOMANIZER

Den försvinner inte ur mitt huvud gaah vad har Britney gjort, hon har inte bara lyckats komma igång igen med musiken igen hon har även fått en del av oss hjärntvättade med det så "gulliga"ordet ovan.. ! Haha nog om det vi säger grattis till britney som gjort en låt som säkerligen kommer att bli en hit!
Mycket har hänt jag vet inte vart jag ska börja, veckan har innehållit allt ifrån shoppingturer på stan, jobb till en massa bekymmer.. men mina vänner, allt har en lösning och det är bara du själv som kan fixa till det, så nu ska jag börja göra det också. Hur som helst jag orkar faktsikt inte skriva så mycket just nu är ganska sömnig, egentligen vill ja bara visa er allt fint jag har shoppat och så men jag finner inte den orken just nu får spara den till en annan gång nu ska jag vänta på att säsong  tre av heroes ska ladda klart.

JA KAN NI FATTA DET! :D HEROES ÄR TILLBAKA! ELLER ÄRE INTE DE? FÖR SÄSONG TRE HAR VÄL INTE KOMMIT UT FÖRR, DOM TOG VÄL UPPEHÅLL ETT TAG MITT UNDER SÄSONG TVÅ SEN KOM DOM ALDRIG TILLBAKA VAD JAG MINNS..?

Nu e dom här igen tror jag, har nu tankat tre första på säsong 3 så de ska jag lägga mig o kolla på sen ska jag sova så gott mina vänner, chaaoo!




Only you <3

Tankar, Funderingar,Avundsjuka

Kommer jag någonsin att kunna hantera min svartsjuka helt och hållet och vart tusan går gränsen för svartsjuka och hur mycket ska man kunna ta som person och vad är okej och vad är inte okej att tolerera? Alla sätter vi våra egna gränser för saker och ting och visst kan det hända att man överreagarar men ibland vet man faktiskt inte hur man ska hantera situationen och det enda som då står där inne o kokar inom en är argheten och svartsjukan i stora mänder..

- Välkommen till världens svartsjukaste bruds blogg!

Haha nej nej och åter nej men hade ni kikat in här för ett år sedan hade jag nog kunnat hållt med om raden ovan. För visst fan var jag en av dom som hade drabbats av den svarta sjukan i högsta grad men alla kan vi botas från något som inte är dödligt.. Vi kan alla förändras både på bättre och sämmre vis, jag tycket att jag har gått mot det ljusa hållet men än finns det saker och ting att jobba på..'

jag har inte alttid varit en person med envis personlighet och som oftast trott mer på sig själv än på andra men efter en tragisk sak har jag blivit väldigt envis och med en stark personlighet då jag verkligen inte kan ta nån skit längre, jag vägrar låta mig trampas av människor och är det nått som stör mig kan jag inte låta det sitta o skrika inombords utan måste ut med det..

Men jag hanterar min svrtsjuka otroligt mycket bättre nu än för ungefär ett år sedan då den var helt okontrollbar men det är klart att mn ändå blir lite mistänksamm om saker och ting, det är mänskligt enlligt mig hur vore det om man exempelvis var världens oavundsjukaste flickvän som inte tog ett dugg illa upp om vem ens kille pratade och umgicks med eller att man aldrig ifrågsatte något sådant, det skulle bara vara fel och enligt mig att man inte brydde sig. Visst kan det tyda på att man litar på sin partner till hundra procent men att man inte visar ett dugg svrtsjuka eller att mn faktiskt bryr sig och ifrågasätter är konstigt!


Eftersom jag inte ser mig som en iskall person och aldrig varit en sånn kan jag få dåligt samvete över saker och ting och känna viss empati med människor som mår dåligt, specielt om jag varit i dess kretsar som personen går igenom,jag försöker verkligen hjälpa och trösta den personen så mycket det går till en viss gräns ! Enligt mig har nästan allt en gräns, att trösta och få en person som aldrig gjort en illa på bättre tankar och hjälpa den är aldrig fel oavsett vad man haft för relation till personen men däremot om det är en tredje part med i bilden då jag exempelvis skulle hjälpa en person som kanske varit intresserad av mig eller haft några sexuella atraktioner mot mig skulle dock kännas lite konstigt om jag på sidan hade en person jag träffade. Eftersom jag aldrig kan vara elak mot en person som aldrig varit elak mot mig skulle jag absolut hjälpa personen genom att skriva snälla saker osv som ja tidigare nämnde men låt oss säga att personen vill ha nån att prata med och ber mig komma över så att man kan prata, ÄR INTE DET BARA FEL FEL FEL?
Visst det är skönare att prata med nån i verkligheten än framför msn, sms osv men när denne person ber just denna person av alla som finns att komma över skulle inte den tredje parten tolka detta på helt fel sätt? Är det då helt okej att gå över och trösta denna person som har haft sexuella tankar om personen och då ber den komma över?

Ska den tredje parten i denna situatuion tycka det är helt okej då eftersom detta bara är av tröstande själ denna går dit och för att denna person är väldigt godhjärtad? Finns det inte familj,släkt och vänner som kan göra detta? Man kan hjälpa en person till viss del men man kan inte lägga alla sina bekymmer på en person o sen att man ska känna att man har en massa ansvar att se till att denna person alltid ska må bra.

När jag mådde så innihelvette dåligt trodde jag faktiskt att jag skulle sjunka så långt ner att jag inte skulla orka stå upp längre, jag vill bara sjunka ner och aldrig mer komma upp det var vad jag trodde skulle hända med mig och jag tänkte på det flre gånger eftersom jag inte orkade kämpa emot. Jag hade ingen ork eftersom all denna ork inte längre fanns, den hade försvunnit i samband med att en viktig person i mitt liv hade försvunnit. Jag sökte tröst hos mina nära o kära men dom hjälpte en del men inte mycker mer, jag vart så desperat att jag till och med gick till min mamma o grät i hennes famn vilket jag aldrig tidigare hade gjort, jag hade aldrig sökt tröst hos min egen mamma i någon situation tidigare, det låter säkerligen sjukt men så bra är våran relation. VI bråkar visserligen ofta o har inte alltid haft det lätt men ja älskar henne oavsett.

De ja vill säga är att man klarar allt, till och med det som ser ut att vara fullständigt omöjligt för stunden har en lösning!
Jag menar inte att jag är sur på dom som inte gav mig tillräckligt med stöd men mina nära och kära kunde man förväntat sig mer av men av en random person ja exempelvis inte har någon bra kontakt med kan man inte begära mer av än ett par snälla ord som värmer. Er kan man inte begära mer av och de måste ni själva förstå också så man är inte skyldig att göra allt för en "bekant" som inte mår bra. Det är dom närmastes ansvar, inte erat!


Tack för mig, det var Väldigt skönt att skriva av sif det behövde jag! Även om det är ingen som förstår de ja skrev eller vart jag ville komma så gör det inget för det är inte meningen det är meningen att jag kan få utrycka mig själv vare sig det är i gåtor eller ej men så jag själv kan få det mig.

chao! :)

Min kära lillebror!

Ville bara påpeka mitt senaste inlägg där någon visserligen missförstod va jag menade, självklart menade jag inte att min lillebror inte är viktig för mig för det är han över allt annat han är värd guld och jag skulle sätta mitt liv framför hans men jag tycker dock att det kan vara jobbigt att sitta barnvakt när man har gjort andra planer för dagen så måste man sitta hemma med smsyskon¨och alla dagens planer crashar.. Men hur som helst så älskar jag honom hur mycket som helst och det vet han också att jag gör för det brukar vi säga till varann ganska ofta! :) Helt sjukt vad tiden går fort snart är plutten hela nio år och jag minns fortfarande när han va en liten baby och han var så söt o nu är han bara snygg hahah! :)



 Love you little muppie ! <3

jag längtar så förbannat mycket!

Jag vet inte hur länge jag har önskat det här men det har varit under en väldigt lång tid och det känns som att det aldrig kommer att hända trots att dagarna går hur fort som helst och likaså månaderna men kan året komma snart och låta mig få fylla arton så jag sliper den här skiten? Få ta studenten och sen bara säga hejdå till den här förbannade skiten jag velat komma från väldigt länge nu..! Nu tror säkert många av er att jag e en fjant som vill fylla arton för att man får gå ut på krogen och köpa cigg o allt va de nu är som man får för förmåner vid den åldern men så är inte fallet.. ja pissar verkligen på krogen och alla dom där skit förmånerna man får för att man fyllt en viss ålder. 18 = myndig = fri!

Efter studenten ska jag skaffa mig ett jobb och flytta hemifrån så fort det bara går det ska bli så jävla skönt, varje gång skiten börjar igen försöker jag tänka "ett år kvar bara.." Men varför kan det aldrig bli av, varför måste jag fylla så jävla sent och varför  är allt så orättvist.. varför ska jag behöva känna såhär och varför kan fan inte allt bara vara helt normalt här hemma.... Ja e så trött på den här skiten och all den här skiten jag säger bara att den dagen jag tagit studenten kommer bli min biljett till lugnet jag längtat efter i många många år så snälla låt tiden få snabba sig på lite nu..



paus

Ja orkar inte blogga nu på ett tag så ni kommer inte att få veta av mig nu.
 kommer tillbaks med mitt liv här snart igen om ni nu är en av snokarna :]

ciao!

High school musical 3 utan tvekan!

Kalla mig fjant barnslig eller
vafan ni vill men jag ska fanimej
se High school musical 3 ! :)

och det ska ni alla ha klart för er! :D Jag älskar dom filmerna ändå om dom är lite mer riktade mot yngre nu..jag minns när första HSM filmen gick på tv och jag blev så kär i zac efron och då minns jag att jag verkligen fastnade med blocken på tvn. Sen när tvåan kom många månader efter så kommer jag ihåg hur mycket jag hade sett fram emot att se den, jag & dåvarande killen som oxå typ älskade filmen laddade ner den o hade världens förväntningar på hur den skulle vara men den var till vår besvikelse inte lika bra som ettan... fast de äre väl aldrig i nån film? Haha ja jag vet, va väl ganska fjantig back in the days men det är jag nu också isåfall för det här vill jag inte missa :) Det bästa är att den går på bio dena gång, kan de bli bättre? Ska säkra min biljett så fort de går! muahaha..



Ni anar inte hur det kokade inom mig när jag fick veta att hsm gänget hade varit i Stockholm i helgen, stod utanför sf biografen på sergels torg o vem som helst fick se dom :| FATTAR NI VAD JAG HAR MISSAT! :( HEARTBREAKING! :'(
Zac var inte alls långt ifrån mig och jag missade honom!!! But stay calm Anita, you will meet him tonigt! (in your dreams)

haha ne nu vet ja inte va jag yrar om, ja e arg! Min åttaåriga lillebror har sett dom när han var i paris MEN INTE JAG! och kan gick bara förbi dom som om det var vilken person som helst som stod på scen.. ne nu e jag arg! :(

VÄRLDEN ÄR ORÄTTVIS!


RSS 2.0