Orkar inte!!!!!

Vädret är strålande som kanske aldrig förr och jag är sjuk, har varit det sen i söndags och nu får det vara nog för jag orkar inte!!!!! Känner mig kallsvettig och yr but i dont give a damn, ska hoppa in i duschen och duscha kallt sen ner på stan och köpa lite saker. Pengar rullar in som petter skulle säga, hähä ! Nej nu orkar jag inte med mig själv känner jag. Pratade precis med älskling i telefon han är på kurs, dutti baby.. Jag är stolt över min man!



Back in business!

Nu är man tillbaks till skrivandet, skönt men samtdigt skönt att ha tagit ett uppehåll och bara lagt sin tid på det som faktiskt är viktigt på riktigt, men tiden finns nu och rastlösheten tar över så varför inte ägna sig åt ett inlägg. 
Vaknade för en timme sen utvilad och pigg dock en aning förkyld och krasslig i halsen, hela natten hostade jag lungorna ur mig och stackars älskling låg bredvid mig och fick stå ut med mitt hostande.. Imorse tyckte han så synd om mig och ville stanna hemma och ta hand om sin sjukling men icke, jag skickade iväg han till jobbet omedelbums. Har precis ätit frukost med milan ute på balkongen, jättemysigt i solen Milan sa att vi skulle låtsas att vi va i Makedonien eftersom det var lika varmt ute på vår balkong som det är där, haha mysungen då!!!!

Midsommar firades med tjejorna, trevligt var det men inte alls lika trevligt att kliva upp tidigt på morgon dagen efter bakis och ladda inför ett 8 timmars pass, pain but i maid it! Jag och världens bästa älskling har varit i valbo också och jag har fått en Cykel av honom och en ny lur, mmmmh sån tur man har att man har hittat världens bästa pojkvän som skämmer bort en, haha!! Nädå det där lät en aning ytligt..jag är ändå den minst materiella personen man kan hitta så att jag också får unna mig något och få något är faktiskt okej för en gångs skull. :)

Nej nu tjatar Milan att jag ska kolla på tecknat med han, det är tredje gången han stormar in och säger att vi ska titta på spindelmannen filmen han fick av min mami så jag får väl offra mig för plutten en stund innan vi promenerar hem till Mamma. Måste fixa och trixa lite där innan jag kan gå någon annan stans och Milan trivs så bra där så varför inte ta med han dit så han kan leka av sig lite.

Hahahaha nu springer milan in hit igen för fjärde gången och säger att min bakgrundsbild på bloggen är precis som våra tapeter i köket och där vann han sitt smartunge pass så nu överlämnar jag mig till Världens smartaste 3 åring, tjingeling !


Maria , Emma & Jag (+ mina trillioners örhängen jag fick av älskling i början av vårt förhållande som INTE är ett dugg rättvisa på bilden).. burr .. Nej nu känner jag mig nästan skrytsam, hahaha can't help it im in looove . chaoo!


RSS 2.0