uppsala imorgon!

Imorgon åker jag till min älskade älskling i uppsala, blir där hela helgen, Trevlig helg på er sötnosar!

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag läste din komentar , för det första är jag otroligt glad att du komenterade från första början och INTE är en utav dom där tjejerna som hatar, aa du vet nog vad jag syftar på..



och nu till det du skrev, jag förstår fan inte heller? det måste ju vara som du sa media som f*ckar våra hjärnor, men är vi inte strakare än så? fan jag har hört att jag varit stark genom allt, men kan man inte ens stå emot media? hm... jag förstår att du inte vill skriva om varför osv, jag har och vet mina orsaker jag också.



jag har gymmat hela mitt liv, är smal, men inte tillräckligt i mina ögon. vecket när man sätter sig ner, tvi, så försvann all självkänsla. konstigt konstigt, önskar att det fanns ett sätt förutom att stå och titta sig i spegeln och säga "du är vacker" om och om igen. men det bästa sättet TROR JAG, är att vi tjejer ska sluta hata varandra, om det så handlar om att "hon är killens ex" , eller "att hon har något jag vill ha" , eller va det nu finns för saker. tycker vi ska hålla varandras händer och visa att vi tycker varandra för vilka vi är.. haha förlåt för den långa komentaren !!



såg att du är i muppsala, om du är hos shabnam så kan ni ju hojta om ni vill ta en cigg :) ?



Kram !!

2009-05-23 @ 13:06:40
Postat av: Teresia

hihi, det var jag som skrev komentaren innan ! :)

2009-05-23 @ 13:07:11
URL: http://teresiasc.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0